'
20.5 C
Aigio
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ξεχώρισε ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης η Ελλάδα, κερδίζοντας το… ασημένιο.

Μπορεί η γειτονική Ιταλία να κέρδισε την πρωτιά ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης, στο πλαίσιο των ετήσιων αμερικανικών βραβείων Readers’ Choice Awards (RCA 2021), του εκδοτικού οργανισμού Worth και του διμηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού recommend, ωστόσο η Ελλάδα τα πήγε εξίσου καλά, κατακτώντας τη 2η θέση της λίστας, μαζί με την Ιρλανδία. Στην 3η θέση βρέθηκε η Μεγάλη Βρετανία

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 25η φορά, με περισσότερους από 135.000 αναγνώστες του περιοδικού να κάνουν τις δικές τους επιλογές σε διάφορες κατηγορίες, όπως καλύτερος προορισμός, ξενοδοχεία και resorts, τουριστικοί πράκτορες, εταιρείες κρουαζιέρας, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροπορικές εταιρείες κ.ά., σε σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από τις 8 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου.

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Να σημειώσουμε ότι τα Readers’ Choice Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε χώρες και ταξιδιωτικούς/τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο που έχουν εδραιωθεί στον χώρο της αριστείας, προσελκύοντας παράλληλα το ισχυρό ενδιαφέρον της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Στους αντίστοιχους προορισμούς της Βόρειας Αμερικής, τις 3 πρώτες θέσεις κατέκτησαν η Χαβάη, η Φλόριντα και η Αλάσκα, ενώ στην Ασία και Ειρηνικό, οι προορισμοί που ξεχώρισαν ήταν η Ταϊτή, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ιαπωνία. Στην Αφρική, η Νότιος Αφρική βρέθηκε στην κορυφή, Ισραήλ και Ντουμπάι στη 2η θέση και η Αίγυπτος στην 3η θέση. 

Πηγή: Η Ελλάδα στη 2η θέση της Ευρώπης ως τουριστικός προορισμός | clickatlife

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα