22.4 C
Aigio
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: Τόνισε ότι εγγυάται την ενότητα του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος Πρόεδρος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Αίγιο βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος. Τον υποδέχτηκαν οι φίλοι και υποστηρικτές του δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα .

ο κ. Γερουλάνος μίλησε για άλλη μια φορά για το διαφορετικό του όραμα για το ΠΑΣΟΚ και συνολικά για την πολιτική ζωή του τόπου και την προσφορά μέσα από αυτήν στους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

κ. Γερουλάνος συνεχίζει την περιοδεία του και αύριο και μεθαύριο θα επισκεφθεί την Καστοριά και τη Φλώρινα.

Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα»

Εντωμεταξύ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στην εκπομπή «Καλημέρα», με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Για να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό, πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που πιστεύω πως μπορώ να τα κάνω, διότι έχω και την εμπειρία από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα. Δηλαδή, ότι η επόμενη μέρα και η επόμενη ηγεσία του κόμματος θα είναι συνθετική, θα είναι με τους καλύτερους που μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση και όχι μια αντιμετώπιση του κόμματος σαν να είναι ένα δικό μου μαγαζί, το οποίο θα κουμαντάρω με τους δικούς μου ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα