18.5 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΣΟΚ στην Πάτρα! Έφυγε αιφνίδια ο 43χρονος Φ. Παπαγεωργίου | Είχε μετατρέψει το γραφείο του σε χώρο συγκέντρωσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους Ουκρανούς

του Αχιλλέα Ροδίτη

Έχει σοκάρει τους Πατρινούς η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του 43χρονου Φάνη Παπαγεωργίου.

Λογιστής, Ταμίας στον σύλλογο Λογιστών της Πάτρας, ενεργός και ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής και ιδρυτικό μέλος των “Αχαιών”, αλλά και Ταμίας του Συνδέσμου Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας με έδρα την Πάτρα.

Ένας Πατρινός που μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε μετατρέψει το λογιστικό του γραφείο, το ΦΟΡΟΤΕΧΝΕΙΟΝ, στην οδό Αγίου Νικολάου 62, στην Πάτρα, σε σημείο συγκέντρωσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους Ουκρανούς! Έχοντας “ντύσει” όλο το γραφείο του απ’ έξω με τα χρώματα της Ουκρανίας, για να προσελκύσει τους Πατρινούς συμπολίτες να σπεύσουν και να συνδράμουν στην αποστολή τροφίμων και φαρμάκων στην εμπόλεμη ζώνη.

Ο 43Χχρονος Θεοφάνης Παπαγεωργίου, με φόντο το Λογιστικό του γραφείο (Αγ. Νικολάου, Πάτρα) “ντυμένο” στα χρώματα της Ουκρανίας. Και το ένα από τα πολλά ημιφορτηγά με Ανθρωπιστική Βοήθεια, που αναχώρησε από εκεί για τα Ουκρανικά σύνορα!!

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος με την τόσο… ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, δυστυχώς άφησε σήμερα στις 3 το απόγευμα την τελευταία του πνοή! Αφήνοντας πίσω του την γυναίκα του, Αλεξάνδρα Κατσαγάνη – Παπαγεωργίου και δύο πανέμορφα παιδάκια!

Ο Φάνης, υπήρξε από τα πιο αγαπητά μέλη της Πατραϊκής κοινωνίας. Γι’ αυτό και η είδηση της απώλειας του έχει “παγώσει” τους Πατρινούς οι οποίοι μέσω του facebook γράφουν για το σοκ που υπέστησαν και τη βαθιά θλίψη για τον πρόωρο χαμό αυτού του Φίλου, Ανθρωπιστή και πάντα πρόθυμου για να βοηθήσει κάθε Συνάνθρωπο του…

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα