17.4 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων-ΦΩΤΟ

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας το Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου.

Το Σωματείο τίμησαν με την παρουσία τους από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου Αιγίου ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Λειβαδίτης και το Μέλος του Δ.Σ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος και από πλευράς Δήμου Αιγιαλείας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτριος Ελευθεριώτης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γεώργιος Μπέσκος και οι πρώην Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Γιάννης Μαρίνος και Νίκος Κόκλας.


Η Πρόεδρος του Σωματείου Σταυρούλα Πιερράτου στην τοποθέτηση της ανέπτυξε τις δράσεις του Σωματείου και ανέδειξε τους επιτυχείς αγώνες που έγιναν το 2023.
Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση της πρώτης Προέδρου του Σωματείου Ευγενίας Ζαφειροπούλου. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο τότε Πρόεδρος του Ε.Κ. Αιγίου Γιάννης Μαρίνος.

Το Σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που προσέφεραν πολλά δώρα που κληρώθηκαν στα μέλη μας.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα