18.6 C
Aigio
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ | Ετοιμασίες για την Τσικνοπέμπτη – Τι λένε στο aigiovoice οι Γ. Λινάρδος και Α. Καρβουνιάρης…

“Ετοιμαζόμαστε και θα ψήνουμε εδώ στο κατάστημά μας για να κεράσουμε και να περάσουμε καλά με τους φίλους μας”, είπε ο κρεοπώλης Γιώργος Λινάρδος, ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Λινάρδος, στην οδό Μητροπόλεως 111, στο Αίγιο. Τονίζοντας ότι έτσι θα συνεχίσει την παράδοση πολλών ετών, τουλάχιστον από το 1967…

Θυμίζουμε ότι ο κ. Λινάρδος είναι η 4η γενιά του κρεοπωλείου που παρέχει τα προϊόντα του στους Αιγιαλείς διατηρώντας και την γνωστή ταβέρνα στην Φτέρη Αιγίου.

Για αυτό και η δήλωσή του αναφορικά με τις τιμές κρεάτων έχει επίσης ξεχωριστή σημασία. Λέγοντας: “οι τιμές είναι σχετικά καλές. Κάναμε πολλή προσπάθεια και το καταφέραμε, να έχουμε καλή τιμή και καλή ποιότητα όπως πάντα. Δεν διαπραγματευόμαστε με τίποτα την ποιότητα των κρεάτων”.

Αλλά και στο κρεοπωλείο του κου Ανδρέα Καρβουνιάρη, τόσο σε αυτό του Αιγίου, στην οδό Κορίνθου 100, όσο και σε εκείνο που λειτουργεί στο Διακοπτό, οι τιμές είναι… οι χαμηλότερες που μπορεί να συναντήσει κανείς, σε συνδυασμό με την ποιότητα που εξασφαλίζει μια Τσικνοπέμπτη ξεχωριστή!!

Ο ίδιος μιλώντας στο aigiovoice τόνισε ότι οι προετοιμασίες για την αυριανή Τσικνο-γιορτή είναι στο “κόκκινο” και οι μεζέδες θα δώσουν και θα πάρουν… Όπως και πέρυσι, όπως κάθε χρόνο…!!

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα