17.4 C
Aigio
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: Το μήνυμα του Πρέσβη ε.τ. Λ. Χρυσανθόπουλου – Με αφορμή την διαμαρτυρία στην Γερμανική Πρεσβεία

Παρέμβαση με αφορμή την χθεσινή διαμαρτυρία έξω από την Γερμανική Πρεσβεία, αναφορικά με το αίτημα καταβολής των Γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα, έκανε ο Αιγιώτης Πρέσβης επί τιμή κ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος. Συγκεκριμένα έγραψε:

Aπό την σημερινή διαδήλωση διαμαρτυριας έξω από την Γερμανική Πρεσβεια, επέτειος της Γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα το 1941, οπου εκφράστηκε η αγανάκτηση και η οργή των Ελληνίδων και Ελλήνων για την άρνηση της Γερμανίας να πληρωσει στην Ελλαδα τα δυο τρις ευρω που της χρωστά από τις πολεμικές επανορθωσεις και να επιστρέψει τις 8500 αρχαιότητες και 450 πίνακες που έκλεψε ο Γερμανικός στρατός καθώς αποχωρουσε από την Ελλάδα. Το μήνυμα δόθηκε σήμερα στην Γερμανία. Τώρα πρέπει να δοθεί στην Βουλη. Ούτε ένας πολιτικός δεν εμφανίσθηκε σήμερα στην εκδήλωση μας. Ντρέπονται η αδιαφορούν. Το μήνυμα πρέπει τώρα να δοθεί προς αυτούς με εκδήλωση διαμαρτυριας έξω από την Βουλή. Ευχαριστώ όλους όσους σήμερα τίμησαν με την παρουσία τους την σημερινή εκδηλωση. Ο αγώνας θα συνεχισθεί.

Λεωνίδας Χρυσανθοπουλος
Πρέσβης επί τιμη
6.4.2024

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα