21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Επίσκεψη Αλέξη Χαρίτση στην Θεσσαλονίκη

Είχα τη χαρά να επισκεφτώ τη Θεσσαλονίκη και να συναντηθώ με ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για την πόλη τους και την κοινωνία μας.

Ξεκινήσαμε με μια παραγωγική συνάντηση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον Δήμαρχο, κ. Αγγελούδη. Συζητήσαμε τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλης, ανταλλάσσοντας ιδέες και προτάσεις για το μέλλον.

Στη συνέχεια, περπατήσαμε στις κεντρικές αγορές Καπάνι και Μοδιάνο, καθώς και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Εκεί, συζητήσαμε με καταστηματάρχες και πολίτες, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους.

Στην Καλαμαριά, συναντήθηκα με τη Δήμαρχο, κα Αράπογλου, στο café Remezzo, όπου συζητήσαμε με εκπροσώπους κινημάτων πολιτών για το παραλιακό μέτωπο Καλαμαριάς.

Επισκεφθήκαμε το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, όπου συναντηθήκαμε με κινήσεις πολιτών που εργάζονται για τη βελτίωση των αστικών χώρων. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα αυτών των ανθρώπων είναι πραγματικά εμπνευστική.

Επισκεφθήκαμε επίσης την έκθεση για τη χούντα στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, μια σημαντική υπενθύμιση της ιστορίας μας και των αγώνων για τη δημοκρατία.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στη ΔΕΘ, όπου ανταλλάξαμε απόψεις για το μέλλον της αριστεράς και της χώρας μας.

Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου.
Πες το και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα