25.1 C
Aigio
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

To μήνυμα Αλέξη Τσίπρα από την Πάτρα: “Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε”! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ρεπορτάζ: του Αχιλλέα Ροδίτη

Το σαφές μήνυμα ότι “Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε” έστειλε σήμερα από την Πάτρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι “Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας και η κοινωνία χρειάζεται στήριγμα, χρειάζεται μια προοδευτική κυβέρνηση με κοινωνικό πρόσημο που να μπορεί να σώσει ό,τι σώζεται…”.

Όλα αυτά κατά τη σημερινή επίσκεψη του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας που πραγματοποιεί εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος του που θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου.

Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε την ελληνική κυβέρνηση για “ατολμία” να λάβει γενναία μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας και ότι ο ελληνικός Λαός έχει κατανοήσει ότι “Η κυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στην πλειοψηφία της κοινωνίας που χειμάζεται και λεηλατείται”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ έφθασε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας στις 11:50 πμ και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από εκατοντάδες κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε πολλή ώρα για να διανύσει μια απόσταση μόλις 20 μέτρων, μέχρι την γωνία της Γεροκωστοπούλου με την Κανακάρη και να ξεκινήσει τη βόλτα του στην αγορά της πόλης και να μιλήσει με καταστηματάρχες.

Αργότερα, ο κ. Τσίπρας έφθασε ξανά στην πλατεία Γεωργίου, όπου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και στη συνέχεια κάθισε σε καφέ της πλατείας όπου μίλησε με νέες και νέους για τα προβλήματα τους, την ανεργία, τις ανάγκες και τα προβλήματα εισόδου στον χώρο εργασίας.

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ

Λίγο πριν τις 3 μ.μ. ο πρώην πρωθυπουργός μετέβη στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών όπου είχε προγραμματιστεί ινκόγκνιτο συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα