21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ζωή Ν Τσαρούχα υπ Ευρωβουλευτής «ΝΙΚΗ»

«Τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας της Ευρωπαϊκής της Ελληνικής  ότι εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα στη λεγόμενη Γηραιά Ήπειρο βλέπουν την ποιότητα της ζωής τους να υποβαθμίζεται, χάνουν δικαιώματα και συνθήκες του λεγόμενου κοινωνικού κράτους που κάποτε υπήρχε, βλέπουν το ισλαμικό τόξο να μετατρέπεται σε ισλαμικό δόρυ και να στοχεύει πλέον κατευθείαν στην καρδιά της Ευρώπης, όπως άλλωστε συνέβη και αιώνες πριν. Τότε που οι Έλληνες Ακρίτες και πάλι φυλούσαν τα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Στις 19 Μαΐου, αύριο συμπληρώνονται 105 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους . Η σφαγή και ο ξεριζωμός εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, νωπός ακόμη στη μνήμη δεν είναι ένα γεγονός που αφορά μόνο την Ελλάδα. Είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με διεθνείς διαστάσεις που ζητά δικαίωση και αναγνώριση.  Εκατό πέντε χρόνια μετά ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία βρίσκονται στο στόχαστρο της ίδιας προκλητικής πίεσης. Εκατό πέντε χρόνια μετά ο Ελληνισμός βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» καθώς τα σύνορα της χώρας μας πιέζονται από τον εθνικισμό και τον αλυτρωτισμό γειτόνων.

Αυτά τα σύνορα όμως δεν είναι μόνο Ελληνικά. Είναι Ευρωπαϊκά. Και οφείλουμε στους εαυτούς μας στον πολιτισμό και την Ιστορία μας να θέσουμε επιτακτικά το ζήτημα της καταπάτησης των δικαίων μας, του ονόματός μας, των συμβόλων  μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στα διεθνή φόρα, στο διεθνές προσκήνιο ζητώντας τη στήριξη των συμμάχων και εταίρων μας.

Τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών να γίνεται..κουρελόχαρτο. Ακόμη κι αυτή τη Συμφωνία που μοιράζει σύμβολα και ονόματα προαιώνια, ακόμη κι αυτά, τα πετούν στα σκουπίδια οι γείτονές μας ζητώντας απροκάλυπτα κι επίσημα να ονομάζονται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

 Τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε την Τουρκία να ανεβάζει κι άλλο την ένταση στο Αιγαίο και να μετατρέπει μετά την Αγιά Σοφιά και την Εκκλησία της Μονής της Χώρας σε Τζαμί.

Το Αιγαίο στα δύο, τα νησιά γκρίζες ζώνες, η Μακεδονία στα σλαβικά και ο Έντι Ράμα στο κέντρο της Αθήνας να παραδίδει μαθήματα αλυτρωτισμού και Δημοκρατίας!

Κι εμείς εδώ;

Σκοτώνουμε τα παιδιά μας και ρίχνουμε τις ευθύνες στον μηχανοδηγό.

Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, η εκατόμβη των νέων μας, είναι ένα σύγχρονο μνημείο κρατικής αναλγησίας και συγκάλυψης.

Χιλιάδες νέοι στη διάρκεια των σκληρών μνημονίων εγκατέλειψαν τη χώρα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Τώρα, ακόμη και αυτοί που επέστρεψαν και όσοι είναι εδώ, συμπιέζουν το μέλλον τους στις συμπληγάδες της ακρίβειας, των χαμηλών μισθών, των λιγοστών προοπτικών για εξέλιξη, της ακριβής στέγης.

      Που οδηγείται αυτή η χώρα όταν η ατεκνία, η φυγοτεκνία λόγω της αδυναμίας της Κυβέρνησης να στηρίξει τις  πολύτεκνες οικογένειες και τα νέα ζευγάρια, είναι μόνιμο φαινόμενο;

Γιατί η Ελληνική Κυβέρνηση αντί να σκύψει πάνω σ αυτά τα καυτά θέματα προωθεί με κάθε τρόπο και τόση βιασύνη τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία παιδιών από γονέα 1 και γονέα 2;

Η μόνη καθαρή έντιμη επιλογή απέναντι σε όσα σχέδια κατεργάζονται εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας είναι να οδηγήσουμε στην Ευρωβουλή ένα έντιμο κόμμα όπως η ΝΙΚΗ. Η Νίκη είναι η Νίκη όλων μας. Μια γενναία ΝΙΚΗ για τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, την Αξιοπρέπεια την Περηφάνια και το ΜΕΛΛΟΝ του Ελληνικού Λαού.     

Για την Ευρώπη που μας αξίζει. Για την Ελλάδα που θέλουμε»  

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα