21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΜΥΡΤΩ ΚΟΡΟΒΕΣΗ: Στο Αίγιο σήμερα η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Από το πρωί σήμερα βρίσκεται στο Αίγιο η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση.

Η νεαρή Δικηγόρος και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής επισκέπτεται την Αιγιάλεια και μιλά με πολίτες μοιράζοντας φυλλάδια και αναλύοντας το πρόγραμμα του κόμματος για την Ευρωβουλή.

Η ίδια έχει περιοδεύσει στους δρόμους συναντώντας θερμό κλίμα από τον κόσμο! Ενώ στις 12:30, όπως ήταν προγραμματισμένο, αφίχθη στο καφέ “ΗΔΥΛΗ” στην Παραλία Αλυκής Αιγίου προκειμένου να μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση.


Δικηγόρος εν ενεργεία και Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής η νεαρή και πολύ δυναμική υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μυρτώ Κοροβέση.

Αύριο θα βρεθεί στην πόλη του Αιγίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου και θα μιλήσει για το Πρόγραμμα του κόμματος εν όψει των Ευρωεκλογών και θα δώσει και το προσωπικό της πολιτικό στίγμα για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η κυρία Μυρτώ Κοροβέση είναι 26 ετών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με τίτλο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών».

Διατελεί Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Παιδείας, μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής, Οικογένειας και Ισότητας.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρωσικά και έχει διακριθεί στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Φιλοσοφίας που συνδιοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο του Harvard.

Είναι μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υπήρξε υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του 2023, ούσα η νεότερη στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα