21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Το όραμα της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας με το κόμμα “ΚΟΣΜΟΣ”

“Η ενασχόληση μου με τα κοινά και συγκεκριμένα με το ΚΟΣΜΟΣ ήρθε γιατί ως ενεργός πολίτης και επαγγελματίας μηχανικός έχω μάθει να σχεδιάζω και να υλοποιώ με γνώμονα τον άνθρωπο. 

Γι’ αυτό και αποφάσισα να ενώσω την φωνή μου με το ΚΟΣΜΟΣ, το μοναδικό Πράσινο Κόμμα που στηρίζεται επίσημα από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, και να προσφέρω με την επιστημονική μου κατάρτιση το μέγιστο των δυνατοτήτων μου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, δίκαια και αποτελεσματικά, προωθώντας λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.

Όραμά μου είναι η δημιουργία έξυπνων πράσινων πόλεων, οι οποίες θα προσφέρουν ένα υγιές, σύγχρονο και διαδραστικό περιβάλλον για όλους και θα ενισχύουν την έννοια της κοινωνικής δικτύωσης και της συμμετοχικότητας.

Καθώς και η αναγνώριση του πολιτισμού ως ένα σημαντικό εργαλείο ενίσχυσης του κοινωνικού κεφαλαίου, τόνωσης της οικονομικής ανάπτυξης, και διασφάλισης της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και η ενσωμάτωσή του σε οποιαδήποτε συστατική διαδικασία για το μέλλον της Ευρώπης.”

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα