18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Φώτης Ηλιόπουλος: Τη βούληση του λαού θα την αποτυπώσει η κάλπη!

Η Ευρώπη πρέπει να επιστρέψει πίσω στις μεγάλες αξίες που έγιναν ο συνεκτικός κρίκος μεταξύ των κρατών-μελών υποστήριξε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Φώτης Ηλιόπουλος στην ομιλία του κατά την εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο 18 Μαΐου, στα πλαίσια της πανελλήνιας περιοδείας, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του κινήματος ενόψει επικείμενων Ευρωεκλογών.

Στην σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του υποστήριξε ότι ζούμε σε μια περίοδο κατά την οποία ο δικός του τόπος, η Πάτρα αλλά και η Θεσσαλία με το σύνολο της πατρίδας μας, βιώνει έντονα πια το πρόβλημα της συνεχιζόμενης εγκατάλειψης της υπαίθρου. Η αποκαλούμενη και ως «αστυφιλίας», στην εποχή μας, έχει μια διαφορετική μορφή, το brain-drain και την αδυναμία της Πολιτείας να υποστηρίξει σχέδια και οράματα των νέων, υποστήριξε ενώπιον ενός πολυπληθούς ακροατηρίου.       

«Αν ρωτήσουμε τον κόσμο πως πάνε τα πράγματα, θα μας πουν ότι δεν τα βλέπουν και τόσο καλά. Η δράση τώρα ποια είναι; Να πάρει κάποιος μια θέση και να πολεμήσει για αυτή -ο πρώτος τρόπος- και ο δεύτερος, τρόπος μάχης, να φτάσει μέχρι την κάλπη!» τόνισε καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά για να στείλουν το μήνυμα που πρέπει στις 9 Ιουνίου.

«Στην Ευρώπη είμαστε συγκάτοικοι σε ένα σπίτι αλλά δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα, κάποιοι είναι οι άρχοντες του σπιτιού και άλλοι είναι σε δεύτερη μοίρα…» συνέχισε και, αναφερόμενος στην κατάσταση που βιώνει ο Έλληνες σήμερα τόνισε: «Στην Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, κατά την περίοδο της κρίσης, μας ζήτησαν να πουλήσουμε από νησιά και -μέσα από το ΤΑΙΠΕΔ- ότι άλλον είχαμε!»

«Τη βούληση του λαού θα την αποτυπώσει η κάλπη, στις δημοσκοπήσεις, όπως και στις προηγούμενες εκλογές δεν θα δώσουμε ιδιαίτερα αξία» συνέχισε αναφερόμενος στο στόχο της ΝΙΚΗ να καταδείξει και σε αυτές τις εκλογές τη δυναμική που αναπτύσσει μέσα στην κοινωνία. «Εμείς  αγωνιζόμαστε για να δώσουμε αξία στην προηγούμενη γενιά που αγωνίστηκε, για τη δική μας γενιά, για μια καλύτερη προοπτική αλλά, κυρίως, για την επόμενη γενιά, να μην γεννιούνται παιδιά με το διαβατήριο στο χέρι…»      

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα