18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ανδρέας Σπυρόπουλος από το Αίγιο: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η μόνη επαρκής και σοβαρή αντιπολίτευση στη ΝΔ-(ΦΩΤΟ)

Διμέτωπος είναι ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατά την επίσκεψή του νωρίτερα σήμερα στο Αίγιο. Μιλώντας στην συγκέντρωση στελεχών και φίλων στο κεντρικό καφέ Μονόδρομος, το γνωστό στέλεχος του κόμματος αναφέρθηκε προσωπικά στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι η επίθεση φιλίας που επιθυμεί δεν έχει καμία ουσιαστικά βάση.

Το ίδιο ανέφερε και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ τονίζοντας όχι η προσέγγιση των ψηφοφόρων στο κέντρο είναι ψηφοθηρική.

Παράλληλα υποστήριξε ότι το μείζον ζήτημα αυτών των εκλογών είναι ο ελληνικός λαός να αποφασίσει εάν θα υπάρχει μια δύναμη η οποία μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ και να σταθεί με επάρκεια και σοβαρότητα ως αξιωματική αντιπολίτευση. ‘Είναι εμφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν θέλουν αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ, τους βολεύει να είναι αντίπαλός τους ο κ. Κασσελάκης’ ανέφερε μεταξύ άλλων. Κατά την παρουσία του στο Αίγιο έκανε επαφές με τοπικούς παράγοντες για ζητήματα της ευρύτερης περιοχής.

Είχε επαφές με πολίτες ενώ συνοδευόταν από τον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Νίκο Μοίραλη. Ο κ. Σπυρόπουλος πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στην Αχαΐα.  

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα