21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Νίκος Παπανδρέου στο Αigiovoice: Η αποχή είναι «βολική» για τα κυρίαρχα συμφέροντα στην Ε.Ε.

Με την ακρίβεια να μονοπωλεί την «ατζέντα» της καθημερινότητας των πολιτών, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επιχειρεί να κάνει ξεκάθαρη μια εναλλακτική πρόταση για την στήριξη του εισοδήματος και της θέσης των νοικοκυριών, μέσα από τη δυνατότητα παρέμβασής του και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την δυνατότητα αλλαγής του άσχημου κλίματος που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία.

Για το θέμα των τιμών αλλά και άλλα καίρια ζητήματα, τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή και το γεωργικό εισόδημα αλλά και τα «κόκκινα δάνεια» που αποτελούν βραχνά για πολίτες και επιχειρήσεις, μίλησε σήμερα κατά την παρέμβασή του στην ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου.

«Η αποχή είναι βολική για τις πολυεθνικές και τα ολιγοπώλια, η συμμετοχή είναι δύναμη αντίστασης και είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης, ιδιαίτερα των νέων, σε δυνάμεις που εκφράζουν την ελπίδα στην Ε.Ε.» ανέφερε χαρακτηριστικά.    

Μιλώντας στους Νίκο Λυριντζή και Βαγγέλη Κουτρουμπέλη, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην δυνατότητα που υπάρχει για τους έλληνες πολίτες που θα ψηφίσουν τους υποψηφίους με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 9 Ιουνίου, να γίνουν τα μέρη μιας μεγάλης κεντροαριστερής συμμαχίας όπου πρωταγωνιστούν προσωπικότητες με όραμα όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμ. Μακρόν αλλά και ισχυρές ευρω-ομάδες στο Κοινοβούλιο όπως οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές.

Τόνισε μάλιστα ότι τα εθνικά θέματα της χώρας μπορεί να είναι, τουλάχιστον μέσα στην Ε.Ε., ένα πεδίο σύγκλισης για ευρύτερες δυνάμεις τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και τη ΝΔ- εφόσον θελήσει να διατηρήσει το κεντρώο προφίλ, ανοίγοντας πεδίο συζήτησης, μετά τις ευρωεκλογές και για πολιτικές συμμαχίες μέσα στη χώρα.           

Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε για μια ανοδική πορεία για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αποδοχή στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους στην κεντροαριστερά, επισημαίνοντας βέβαια ότι η πορεία για την αλλαγή του κλίματος και επιστροφή των «παραδοσιακών» ψηφοφόρων και υποστηρικτών θα είναι μακρά.                     

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα