17.9 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Πάτρα: Στα… δύο οι κάτοικοι στον Καστελόκαμπο – Για τα έργα στην παραλία

Της κακομοίρας γίνεται στον Καστελόκαμπο με τους κατοίκους να έχουν χωριστεί στα δύο με αφορμή το θέμα των παρεμβάσεων στην παραλία.

Όπως μας είπε ο καθηγητής και κάτοικος της περιοχής κ. Θ. Μαλλιας, «ο πρόεδρος του Συλλόγου του Καστελλοκάμπου με την πρόφαση τον καθαρισμό της παραλίας, δεν υπολογίζει κανέναν ακόμα και μετά το παράνομο ξήλωμα των κιγκλίδων επί του πεζόδρομου της Καστελλοκάμπου, που απαγόρευαν την διέλευση των αυτοκινήτων μέσα στην παραλία, με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, ανενόχλητος συνεχίζει την πράξη του, αφαιρώντας όγκους άμμου από την παραλία του Καστελλοκάμπου για την δημιουργία δρόμου που περνά μέσα από την παραλία γεγονός που δημιουργεί άμεση επικινδυνότητα για τους λουόμενους και τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα.

Ο Σύλλογος Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» οι λουόμενοι και κατοικούντες στον Καστελλόκαμπο απέτρεψαν με την παρέμβαση της Αστυνομίας την συνέχιση της καταστροφικής και επικίνδυνης αυτής ενέργειας επικαλώντας την σωρεία έγγραφων της αρμόδιας κτηματικής υπηρεσίας που ρητώς απαγορεύει την χρήση δρόμου, της Διεύθυνσης Υποδομών του Δήμου και άλλων συναρμοδίων φορέων για την προστασία των λουομένων και την καθολική απαγόρευση τροχοφόρων που θέλουν να παρκάρουν και να κυκλοφορούν μέσα στην παραλία. Τώρα, έχει απομείνει μόνο ένας όγκος άμμου τον οποίο οφείλει ο Δήμος να επιστρώσει στην παραλία από την οποία τον αφαίρεσε.

Για να μην θρηνήσουμε θύματα ας ελπίζουμε στην εισαγγελική παρέμβαση»!

Της κακομοίρας στον Καστελόκαμπο με τα έργα στην παραλία

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα