23.5 C
Aigio
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ: Παραμένουν στις θέσεις τους οι Διοικητές Α.Τ. και Ασφάλειας – Και ενισχύονται τα δύο τμήματα… (ΦΩΤΟ)

Μέσω της διατήρησης αξιωματικών στα πόστα ευθύνης που είχαν, στην περιοχή του Αιγίου, επιβραβεύτηκε η αποτελεσματικότητα στην Αστυνόμευση της περιοχής.
Είναι κάτι που προκύπτει ως συμπέρασμα μετά τις πρόσφατες κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας που αφορούσαν στις εσωτερικές μετακινήσεις και αλλαγή σκυτάλης διοικητών και προϊσταμένων Υπηρεσιών. Στην περίπτωση του Α.Τ. Αιγίου αλλά και του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, φαίνεται ότι οι αντίστοιχοι επιτελείς απέσπασαν βαθμολογία με θετικό πρόσημο καθώς αμφότεροι παρέμειναν στις θέσεις τους.
Τόσο ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Αιγίου, Βασίλης Ροδόπουλος, όσο και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, Ιορδάνης Μαγειράκης.

Εξέλιξη ως αποτέλεσμα των επιτυχιών που έχουν επιτευχθεί στην Αστυνόμευση, στην εξιχνίαση υποθέσεων ποινικών αδικημάτων, αλλά κυρίως στον τομέα της πρόληψης της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και έμφασης στους αποτελεσματικούς τροχονομικούς ελέγχους.
Μάλιστα το επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι και οι δύο Αστυνομικές Υπηρεσίες ενισχύονται καθώς αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός υπαξιωματικού στο Α.Τ. Αιγίου και ενός ακόμη στο Τμήμα της Ασφάλειας Αιγίου.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα