20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Πάτρα: Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Νέου Δ.Σ. του Vocal

           To “Vocal φωνητικό σύνολο Πάτρας”, ιδρύθηκε το 2011 από την μουσικό, μαέστρο και καθηγήτρια φωνητικής Κατερίνα Πολυμενάκου. Είναι ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την πνευματική καλλιέργεια των χορωδών και των ακροατών, μέσω της προβολής διαφόρων ειδών μουσικής, με έμφαση στο jazz χορωδιακό τραγούδι. Έχει δώσει πολλές συναυλίες ανά την Ελλάδα, ενώ έχει οργανώσει διάφορες θεματικές εκδηλώσεις στην Πάτρα, με αποκορύφωμα το 2022 τον εορτασμό των 10 μουσικών του ετών. Το σύνολο « Vocal φωνητικό σύνολο Πάτρας » έχει βραβευτεί σε Ναύπλιο, Ναύπακτο και το 2023 κατέκτησε το αργυρό στο 41ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας.

         Την Κυριακή 30/06/2024 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές, σύμφωνα με προβλεπόμενες από το Καταστατικό του Σωματείου διαδικασίες, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία (2024-2027) και  την Τρίτη 02/07/2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ομόφωνα διαμορφώθηκε το 5μελές Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Γεώργιος Γεωργόπουλος

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μπισύρης

Γενική Γραμματέας: Ουρανία Πρέζα

Ταμίας: Γεωργία Μάρκου

Μέλος – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Κυριακή Ντίνου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, εξελέγησαν οι: Παναγιώτης Γκόβας, Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος, Εύα Σταματάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ανανέωση της θητείας ως Καλλιτεχνικής Διευθύντριας για την επόμενη τριετία, της Κατερίνας Πολυμενάκου, της ιδρύτριας. ψυχής και μαέστρου του φωνητικού συνόλου « Vocal φωνητικό σύνολο Πάτρας ».

Ευχόμαστε καλή θητεία στους εκλεχθέντες και πολλές και δημιουργικές επιτυχίες σε όλη την χορωδία. Αναμένουμε τις επόμενες εκδηλώσεις που θα τους απολαύσουμε.

VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ

Κανακάρη 147 26221 Πάτρα

websitehttps://vocalpatras.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/VocalPatras/

https://www.facebook.com/groups/490438780976422

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCruMwtEUlTeNtSrZLpKvq5A/videos

email: [email protected]

τηλ.:2610 276406

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα