20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Επιμελητήριο Αχαϊας: Η εκδήλωση της Αναπτυξιακής Τράπεζας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ | 09.07.2024

        Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου, στα γραφεία Επιμελητηρίου Αχαΐας, η ενημερωτική εκδήλωση για την «Παρουσίαση όλων των Δράσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας για τη στήριξη και την ευνοϊκή χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

        Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κα. Ισμήνη Παπακυρίλλου ανέλυσε όλα τα προγράμματα της Αναπτυξιακής Τράπεζας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο νέο Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, ενώ ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

       Η εκδήλωση είχε και υβριδικό χαρακτήρα και έτσι μέλη του Επιμελητηρίου συμμετείχαν εξ αποστάσεως και μέσω των κόμβων του Ψηφιακού Οικοσυστήματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, που είχε ενεργοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του Νομού.      Από την πλευρά του Επιμελητηρίου, παρών ήταν ο Πρόεδρος κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας και μέλη της Διοίκησης του Φορέα, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παππάς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών κα. Ερμίνα Διονυσάτου.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα