17.9 C
Aigio
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

27ο Φεστιβάλ Σταφίδας 2024 στο Γρηγόρι Αιγιαλείας Πεζοπορία-Κεντρική Εκδήλωση-Αλέκος Ζαζόπουλος-(ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε, με πολλές συμμετοχές, η 1η πεζοπορία στο παλαιό ιστορικό μονοπάτι της μεταφοράς της αποξηραμένης σταφίδας για πώληση στο Αίγιο με τα ζώα, από το Γρηγόρι στην γέφυρα του ποταμού Μεγανίτη στην Εφταπίτα Αιγιαλείας.

       Μετά την επιστροφή στην πλατεία του χωριού, με αγροτικά αυτοκίνητα, ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής από τον Σύλλογο καθώς και αρτοσκευάσματα σταφίδας και γλυκίσματα προσφορά του αρτοποιείου Μπομποτσιάρη.

Την πεζοπορία διοργάνωσε ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογός Γρηγόρι Αιγίου «Ο Άγιος Γρηγόριος» με τη συνεργασία του Ελληνικού Συλλόγου Ορειβασίας, Χιονοδρομίας και Αναρρίχησης Αιγίου.   

 

20 Ιουλίου η Κεντρική Εκδήλωση-Αλέκος Ζαζόπουλος

Το Σάββατο 20 Ιουλίου το βράδυ η Κεντρική εκδήλωση (Γιορτή Σταφίδας) του 27ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2024 στην πλατεία του χωριού Γρηγόρη Αιγιαλείας θα περιλαμβάνει:

– Χαιρετισμούς Επισήμων – Εκπρόσωπων,

 – Απονομές,

 – Δωρεάν διάθεση συσκευασμένης σταφίδας και

 – Λαϊκό – Δημοτικό  γλέντι με μουσική από ορχήστρα με τη συμμετοχή του Αλέκου Ζαζόπουλου και το επιτελείο του, με ελεύθερη είσοδο και πίστα για όλους.

Στην Κεντρική εκδήλωση φέτος συμμετέχει και Όμιλος Φίλων Σταφίδας με έδρα τον Πύργο Ηλείας.

To 27ο Φεστιβάλ Σταφίδας 2024 στο Γρηγόρη Αιγιάλειας διοργανώνει ο  Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 69 77 25 23 53.

                   

    

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα