24.1 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΔΕΥΑ Αιγιαλείας: Ολοκληρώθηκε το νέο δίκτυο ύδρευσης στην Αιγείρας

H ΔΕΥΑ Αιγιαλείας και η Δημοτική Ενότητα Αιγείρας ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου εξωτερικού καταθλιπτικού δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού περίπου 1,4 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του παλαιού, πέραν της 40ετίας δικτύου που παρουσίαζε συνεχόμενες και εκτεταμένες βλάβες.

Σε συνδυασμό με την κατασκευή και μελλοντική λειτουργία των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης  του βιολογικού καθαρισμού η Αιγείρα θα αναβαθμίσει πλήρως τις υποδομές της που θα αποτελέσουν εργαλείο για την ευημερία των πολιτών της αλλά και για τη μελλοντική της ανάπτυξη.

Το τοπικό συμβούλιο της Δ.Ε. Αιγείρας σε ανακοίνωση του ευχαριστεί τους κατοίκους της Αιγείρας για την υπομονή τους και την κατανόηση των δυσκολιών εκτέλεσης τόσο σημαντικών έργων αλλά και τη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας που κατανόησε ευθύς αμέσως την έκταση και την σημαντικότητα του προβλήματος και προχώρησε στις απαραίτητες μελέτες και ενέργειες για την ένταξη του έργου σε χρηματοδότηση. Το έργο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτική Ελλάδος με ανάδοχο εταιρεία την Μπακαλάρος Κατασκευαστική Α.Ε. 

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα