18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Απίστευτο! Μάνα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου της αλλά… συνέλαβαν εκείνη, επειδή δεν του είχε εκδώσει ταυτότητα!!

Το 14χρονο παιδί της χτυπήθηκε αλύπητα μετά από επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε αυτόν και τον φίλο του, αλλά οι αστυνομικοί έκριναν ως πρώτιστης σημασίας να… προβούν στη σύλληψη της καταγγέλλουσας μάνας, επειδή, …είχε αμελήσει να εκδώσει ταυτότητα στον γιό της!

Πρόκειται για μία άκρως απίστευτη ιστορία που αφορά την εξέλιξη σε μία επίσης απίστευτη υπόθεση που έχει να κάνει με την επίθεση αυτή καθαυτή, της συμμορίας ανηλίκων που λυμαίνεται την περιοχή της Άκολης Αιγίου, όπου ξεκίνησαν όλα!

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε χθες νωρίς το βράδυ. Η παρέα των θερμόαιμων ανηλίκων, γύρω στα 16 και 17 ετών, επιτέθηκε (ως συνηθίζει…) στα δύο 14χρονα παιδιά που περπατούσαν στην περιοχή. Οι δύο τελευταίοι δέχθηκαν άγριο ξυλοδαρμό! Μετά το περιστατικό, οι γονείς των δύο θυμάτων έτρεξαν στην Ασφάλεια Αιγίου για να υποβάλλουν μηνύσεις ζητώντας την τιμωρία των μελών της συμμορίας που δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής.

Κι όμως, οι αστυνομικοί τελικά εστίασαν στο ότι το ένα από τα δύο θύματα δεν είχε ακόμα ταυτότητα! Και προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του!! Τελικά, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη στις 3 το πρωί και σήμερα το πρωί επέστρεψε στο Α.Τ. Αιγίου μαζί με τον δικηγόρο της, για να υποβάλλει μήνυση εναντίον πέντε μελών της συμμορίας, και μάλιστα κατονομάζοντάς τους καθώς τους γνωρίζει … Ζήτησε μάλιστα να γίνει και Ιατροδικαστική εξέταση που θα πιστοποιεί τα χτυπήματα που δέχθηκε ο γιος της!

Τώρα, η ίδια αναμένει την εξέλιξη – κατάληξη της Αστυνομικής Έρευνας. Ενώ η απορία παραμένει, για την ίδια και όποιον άλλον το πληροφορήθηκε, ότι η ΕΛ.ΑΣ. έριξε βαρύτητα στο αν η μάνα είχε εκδώσει ταυτότητα στον γιο της που ήταν το θύμα και όχι στο ποιος και γιατί τον ξυλοφόρτωσε… Είναι από τα απίστευτα κι όμως ελληνικά…!!!

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα