21.3 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ: «Μουσικές σκάλες» το σούρουπο της Κυριακής σε σκάλες του Αιγίου

Οι «Μουσικές Σκάλες» αποτέλεσαν μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες εκδηλώσεις του περσινού φεστιβάλ «Οινοξένεια» και δεν θα μπορούσαν παρά να επαναληφθούν, με τη συμμετοχή μικρών μουσικών συνόλων, performers και χορευτών και με ιδανικό σκηνικό τη θέα στο λιμάνι του Αιγίου και τα χρώματα του δειλινού.

Ας απολαύσουμε έναν περίπατο μουσικής και οίνου στα πολυάριθμα σκαλοπάτια που ενώνουν το επίπεδο του κέντρου της πόλης του Αιγίου με την παραλιακή ζώνη. Σε κάθε σημείο μια ποικιλία αμπέλου της Αιγιάλειας, διαφορετική κάθε φορά, προσφέρεται για γευστική δοκιμή από τα οινοποιεία του Δικτύου Οινοξένεια και  συνδέεται  αισθητικά με αντίστοιχες μουσικές σε ένα κοινό σύνολο μουσικής «γευσιγνωσίας».

Η μοναδικότητα και η ομορφιά της κλιμακωτής θέσης της πόλης αποκαλύπτεται στο κοινό και εξηγεί την συνεχή κατοίκησή της, εδώ και 3.000 χρόνια, ως μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου.

Τα μικρά μουσικά σύνολα, οι performers, οι χορογραφίες στα tangos και οι οίνοι των οινοποιείων δημιουργούν μοναδικά κίνητρα για τους περιπατητές και συνθέτουν  εμπειρίες για όλες τις αισθήσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες. Από το σούρουπο έως να έρθει η νύχτα για τα καλά.

Στη συνέχεια, κατεβαίνοντας στην θάλασσα ,τα καλαίσθητα μαγαζιά της παραλιακής ζώνης θα είναι έτοιμα να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να ξεκούραση και περίσσια  απόλαυση.

Ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φέτος τα ποτήρια οινογνωσίας διατίθενται αποκλειστικά από το Δίκτυο «Οινοξένεια» ΜΟΝΟ για τις «Μουσικές Σκάλες», με εγγύηση 5 ευρώ, στα 4 από τα 5 σημεία γευστικής δοκιμής. Πληρώνοντας το αντίτιμο, καθένας παίρνει ένα ποτήρι και μία μάρκα, ώστε μετά το τέλος της βραδιάς, να τα επιστρέψει για να πάρει πίσω τα 5 ευρώ. Εκτός κι αν επιθυμείτε να κρατήσετε το ποτήρι για σουβενίρ, έχοντας πληρώσει το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ!

Ακολουθείστε το Φεστιβάλ “Οινοξένεια 2024” για ενημερώσεις και κρατήσεις, όπου απαιτούνται, σχετικά με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Website: www.oinoxeneia.gr

Facebook: https://www.facebook.com/oinoxeneia.gr

Instagram: https://www.instagram.com/oinoxeneia/

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα