20.7 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Μία ακόμα επιτυχία για την γυναίκα Λιμενάρχη Μεσολογγίου – Το “πλήγμα” στη λαθροθηρία πάπιας

Για την γυναίκα Λιμενάρχη Μεσολογγίου που όχι μόνο έχει κερδίσει την αγάπη των συντοπιτών της και μάλιστα προσφάτως βραβεύτηκε για την προσφορά της υπηρεσίας της από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αστακού, έγραψε τις προηγούμενες ημέρες η «Πολιτεία» και το Politeianews.gr.

Όμως για την Πλωτάρχη Κυριακή Σκανδάλου υπάρχει κι άλλη μία δημόσια επιβράβευση και ευχαριστία, προερχόμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ομοσπονδία Κυνηγετικών Συλλόγων Ελλάδος. Και αυτό, λόγω των συντονισμένων ενεργειών της και του εκπληκτικού αποτελέσματος που κατέγραψε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, επί ημερών της, στον δύσκολο τομέα της λαθροθηρίας!

Όπως λέγεται, η γυναίκα Λιμενάρχης κατάφερε αποτελεσματικά πλήγματα στους κόλπους των λαθροκυνηγών πάπιας που για χρόνια επιδίδονταν στην παράνομη ενέργειά τους. Είναι όμως μια πραγματικότητα που φαίνεται να αλλάζει άρδην μετά την έναρξη πολλών περιπολιών και των συντονισμένων επιχειρήσεων – νυχτερινών – προς αποθάρρυνση των επιτήδειων κυνηγών.

Και φαίνεται ότι οι προσπάθειες της ίδιας αλλά και των υφισταμένων ένστολων συνεργατών της έπιασαν τόπο, με αποτέλεσμα το φαινόμενο να περιοριστεί σε μηδενικό σχεδόν βαθμό. Μάλιστα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυνηγετικών Συλλόγων έχει ήδη αποστείλει επίσημη επιστολή ευχαριστίας για λογαριασμό της Λιμενάρχου, στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα