22 C
Aigio
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ν. Νικολόπουλος – Νέα Πάτρα: “Οι Δημοτικές Εκλογές τελείωσαν και η καντίνα στη Πλαζ επέστρεψε…”

Με αφορμή τη λειτουργία καντίνας στην Πλαζ της Πάτρας ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας “ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ” Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τις τελευταίες μέρες στη πλαζ εγκαταστάθηκε από ιδιώτη καντίνα για τις ανάγκες των Λουομένων Πατρινών, μετά τον διαγωνισμό που διεξήχθη με ευθύνη της ΕΤΑΔ.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» δεν ξεχνάμε, τη στάση της Δημοτικής Αρχής της Λαϊκής Υποκρισίας το καλοκαίρι του 2023, όπου για εκλογικούς λόγους στέρησε στα Λαϊκά Νοικοκυριά την δυνατότητα να απολαύσουν έστω και ένα μπουκαλάκι νερό στο καθημερινό τους θαλάσσιο μπάνιο.

Δεν ξεχνάμε τις εικόνες με αντιδημάρχους στον ώμο με εμφιαλωμένα νερά, να μοιράζουν ανακοινώσεις εναντίον την Κυβέρνησης, περί δήθεν ιδιωτικοποίησης της παραλίας.

Και όλα αυτά στο βωμό των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023 και της υφαρπαγής των ψήφων των Πατρινών.

Σήμερα και μετά την εξελίξει της διαγωνιστικής διαδικασίας με την εγκατάσταση καντίνας στην Πλαζ, Βούλιαξαν στη σιωπή.

Καμία αντίδραση ή κινητοποίηση από τους γνωστούς «Νεκροθάφτες της ανάπτυξης» της Πάτρας.

Είναι πιθανόν ευτυχείς για τα ευρώ που συρρέουν στα ταμεία του Δήμου Πατρέων, με τα οποία εξασφάλισαν και τη σιωπή του Δημάρχου Μπουνίδη – Αναθετίδη.

Άλλωστε και ο Ανάδοχος δεν ήταν και κάποιος άγνωστος για την Δημοτική Αρχή.

Ήταν ο ίδιος που είχε και στο παρελθόν είχε καντίνα στην περιοχή της πλαζ, όταν η διαδικασία του διαγωνισμού γινόταν με ευθύνη του Δήμου Πατρέων.

Απλώς τότε το οικονομικό τίμημα ήταν πολύ μικρό, εις βάρος των ταμείων του Κράτους και του Δήμου.

Παρόλο αυτά τα θετικά, ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» έχουμε να καταθέσουμε την διαφωνία μας στο γεγονός, ότι εγκαταστάθηκε μία καντίνα στην πλαζ, δημιουργώντας και Μονοπωλιακές συνθήκες εξυπηρετήσεις.

Θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί στην διαγωνιστική διαδικασία της ΕΤΑΔ, να εγκατασταθούν τουλάχιστον δύο (2) καντίνες στην παραλία της πλαζ.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα