24.5 C
Aigio
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Πάτρα: Το «κατηγορώ» του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου – Στα χέρια των αρχών το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας θα παραδοθεί το τάμπλετ της Τζωρτζίνας που ανακτήθηκε σήμερα το πρωί από τον τάφο της 9χρονης. Από την έρευνα του τάμπλετ οι αστυνομικές αρχές θεωρούν πιθανό να προκύψουν στοιχεία, τα οποία θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης σε μια εκ βαθέων συνέντευξη χθες στην Αγγελική Νικολούλη, υπογραμμίζει ότι δεν είχε κανένα δείγμα που να τον κάνει να υποπτευθεί ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά τους.

«Αν είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά, θα την είχα σκοτώσει»

«Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά, αν πέρναγε από το μυαλό μου, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ», σημείωσε ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Αν αποδειχθεί και για τ άλλα δύο παιδιά για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Για μένα θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Και θα το επιχειρήσω με κάθε τρόπο. Ειλικρινά σου μιλάω. Θα τη σκοτώσω και δε το διαπραγματεύομαι αυτό. Αλλά να αποδειχθεί μέχρι τέλους», συνέχισε.

Σοκάρουν τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη στην εκ βαθέων συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη.

Το προφητικό όνειρο του Μάνου Δασκαλάκη για τη σύλληψη της συζύγου του

Μάλιστα, μίλησε και για το προφητικό όνειρο που είχε δει με την Τζωρτζίνα, δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή. Κάτι μου είπε αλλά δε το θυμάμαι», είπε.

Σκληρή στάση απέναντι στη σύζυγό του

Κρατάει πλέον ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ δηλώνει πως είναι ένας χειριστικός άνθρωπος: «Μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει. Γ@@ώ τον έρωτα. Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Μπορούνε; Για ποιον έρωτα μιλάμε;;;;».

Ανασύρθηκε από τον τάφο της Τζωρτζίνας το τάμπλετ

Στις 8.15 το πρωί οι αστυνομικές αρχές ολοκληρώθηκε η εκταφή του τάμπλετ της Τζωρτζίνας στο νεκροταφείο που έχει θαφτεί η 9χρονη.

Το τάμπλετ που ανασύρθηκε παρελήφθη από αστυνομικούς και θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Γιατροί και νοσηλευτές από την Πάτρα καταθέτουν για την υπόθεση

Πέντε ημέρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου οι ανακριτικές αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και να ρίξουν φως στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Στην ανακρίτρια κατέθεσαν οι γιατροί του άτυχου κοριτσιού, ενώ την ίδια στιγμή αναζητείται η διαδρομή της κεταμίνης αλλά και τα όσα πιθανόν να κρύβονται στο τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα.

«Αγωνιστήκαμε για την Τζωρτζίνα – Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη»

Εμφανώς συγκινημένος και συγκλονισμένος για τον θάνατο του παιδιού, ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου, που πάλεψε όσο κανείς άλλος να κρατήσει στη ζωή την Τζωρτζίνα, κατέθεσε στην ανακρίτρια.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, είναι ο άνθρωπος που έσωσε τη ζωή της Τζωρτζίνας προσπαθώντας επί 55 λεπτά να την επαναφέρει τη ζωή. Τότε πίστεψε μαζί με την ομάδα του ότι θωράκισε την 9χρονη, για την οποία μιλάει με αγάπη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προμηθεύτηκε την κεταμίνη χέρι με χέρι

Την διαδρομή της κεταμίνης αναζητούν οι αρχές για να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Τα επόμενα βήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης

Εκείνο που φαίνεται κυρίως να απασχολεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι να βγει από τη φυλακή άμεσα και ζητά επίμονα να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους.

Η 33χρονη περνά όλο της τον χρόνο στα τηλέφωνα και ζητά επίμονα από τα συγγενικά της πρόσωπα να κάνουν τη δική τους έρευνα, ενώ όπως αποκάλυψαν οι δικηγόροι της με τον Μάνο Δασκαλάκη δεν έχει μιλήσει μετά την πρώτη ημέρα της σύλληψή της.

Παρουσία ιατροδικαστή, εισαγγελέα & ιερέα η εκταφή της Τζωρτζίνας

Το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί το 9χρονο κοριτσάκι, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής, στο κοιμητήριο Συχαινών πραγματοποιήθηκε τρισάγιο προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να ανασυρθεί το τάμπλετ το οποίο έχει θαφτεί μαζί της.

Σημειώνεται πως παρόντες στη διαδικασία ήταν εισαγγελικός λειτουργός, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.

Οι Αρχές ευελπιστούν ότι θα βρουν πληροφορίες μέσα από το τάμπλετ σχετικά με τις αναζητήσεις που ενδεχομένως έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη καθώς και άλλες ουσίες.

H διαδικασία ανάσυρσης του υπολογιστή – ταμπλέτας από το μνήμα στο οποίο έχει ενταφιαστεί η σορός της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο ενοριακό κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή των Συχαινών, στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε  λίγο μετά τις 08:15 σήμερα το πρωί.

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – ταμπλέτα, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της Τζωρτζίνας. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της 9χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της Τζωρτζίνας, με σκοπό να ανασυρθεί ο υπολογιστής – ταμπλέτα με τον οποίο ετάφη, έδωσε η 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

Αρνείται να σχολιάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ»

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να σχολιάσει τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη παρακολούθησε την εκπομπή, αφού έχει γίνει δεκτό το αίτημά της για τηλεόραση, ενώ μάλιστα φέρεται να ήταν κάπως νευρική με όσα είδε.

Σημειώνεται ότι δεν αναμένεται αντίδραση από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς σύμφωνα και με το δικηγόρο της δεν προτίθεται να αντιδράσει σε καμία δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη.

Πηγή: mega.gr

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα