18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ανοιχτή η εθνική στον Ελαιώνα Δείτε τι έγραψε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγίου Γ. Μπέσκος

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μπέσκος με ανάρτησή του γνωστοποίησε ότι άνοιξε η εθνική οδός στον Ελαιώνα. Αλλά δεν παρέλειψε με δύο παρεμβάσεις – αναρτήσεις του να ασκήσει δριμεία κριτική για την απόφαση κλεισίματος.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση:

Η ΠΕΟ προς ενημέρωση των πολιτών στο ύψος του Ελαιώνα είναι ανοιχτή. Δεν είναι αρμοδιότητα του κ Ζαΐμη να κλείνει το δρόμο και όπως ενημερώθηκα δεν υπέβαλε αίτημα για κλείσιμο της οδού στον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας .

Ας μάθει ο αντιπεριφερειάρχης τη διαδικασία και μετά να κάνει δηλώσεις για ενδιαφέρον του για πολίτες. Το ενδιαφέρον θα υπήρχε αν η περιφέρεια σε συνεργασία με δασαρχείο είχαν κάνει τα αυτονόητα τόσους μήνες για να σταματήσουν οι κατολισθήσεις .

Ο δρόμος κλείνει με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή και όχι του κ Ζαΐμη. Για το ζήτημα αυτό αλλά και την αδράνεια που έχει δείξει η περιφέρεια για αποκατάσταση του προβλήματος οφείλει να παραιτηθεί.

Δε νοείται αντιπεριφερειάρχης να κλείνει δρόμο καθ’ υπέρβαση εξουσίας. Ο δρόμος δεν κλείνει από απόφαση αντιπεριφερειάρχη… Για αυτό άλλωστε είναι ανοιχτός.

Το να τοποθετηθούν πινακίδες για παράκαμψη σε άγνοια της αστυνομίας και να πηγαίνει το πρωί η αστυνομία για να γίνει αποκατάσταση βατότητας και οι πινακίδες να έχουν εξαφανιστεί είναι τραγελαφικές καταστάσεις.

Η πρώτη ανάρτηση του κου Μπέσκου:

Οι ανίκανοι σε περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, βρήκαν τη λύση απέναντι στην αδιαφορία τους για τις κατολισθήσεις στην Ανατολική Αιγιάλεια.

Κλείνουν την Παλαιά Εθνική οδό ταλαιπωρώντας τους πολίτες φοβούμενοι κατολισθήσεις λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας. Τις απαντήσεις θα τις δώσουν σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Σε προχωρημένο στάδιο η προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας Αιγίου που ήδη έχει εντοπίσει ποιοι ευθύνονται.

Είναι προσβολή για τους πολίτες της Αιγιαλείας της Αχαΐας και ολης της χώρας η κατάσταση αυτή στο υψος της ΠΕΟ στον Ελαιώνα Αιγιαλείας. Οι πομπώδεις δηλώσεις της πρώην υπουργού υποδομών και βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ ,οι υποσχέσεις του υπεύθυνου αντιπεριφερειάρχη για λύση στο ζήτημα των κατολισθήσεων έδωσαν τη σκυτάλη στην ανυπαρξία έργων και στον κίνδυνο για την περιοχή.

Η αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι η δημιουργία έργων αντιστήριξης και προστασίας του οδοστρώματος στην ευρύτερη περιοχή και οχι να κλείνει το δρόμο γιατί δεν έχει κάνει κανένα έργο. Ακόμα αναμένω τις αναθέσεις του Δασαρχείου για κορμοδέματα παρ’ ολο που εδώ και 7 μήνες έχουν εγκριθεί τα σχετικά κονδύλια….

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα