24.1 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Aίγιο: Στα χέρια της αστυνομίας δράστης του άγριου καυγά στο τουρνουά μπιλιάρδου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου μετά την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό που είχαμε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή στη διάρκεια ενός τουρνουά μπιλιάρδου.
Το τουρνουά μετατράπηκε σε… ρινγκ με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση ένας από τους συμμετέχοντες και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ενώ αμέσως μετά υποβλήθηκαν μηνύσεις.  
Ο ένας από τους δύο “πρωταγωνιστές” του καυγά, κατηγορούμενος για βιαιοπραγία και σοβαρή απειλή της σωματικής ακεραιότητας θαμώνα του μαγαζιού όπου διαξεγόταν το τουρνουά, συνελήφθη νωρίς το απόγευμα στα πλαίσια του αυτοφώρου.    
Αναζητείται ένας ακόμη νεαρός σε βάρος του οποίου εκκρεμούν επίσης σοβαρές κατηγορίες και βιαιοπραγία και απειλή της σωματικής ακεραιότητας ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διεξαγόταν το τουρνουά.  
Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο έγινε στις 3 τα ξημερώματα σήμερα όταν δύο νεαροί μειονοτικοί που μπήκαν ως θαμώνες, φαίνεται ότι έφεραν τα… πάνω κάτω στην “αναμέτρηση”. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άρχιζαν να κοχλάζουν με αποτέλεσμα στέκες και βραβεία να εκτοξεύονται εκατέρωθεν και μετά από θαύμα να μην έχουμε θύμα…

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στη δικαιοσύνη ενώ καίρια ως προς την εξιχνίασή της και την αναζήτηση των υπευθύνων είναι η κινητοποίηση του Α.Τ. Αιγίου και του διοικητή του Τμήματος Βασίλη Ροδόπουλου. 

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα