18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ένωση Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αιγιαλείας: Αλλάζει το “χάρτη των μετακινήσεων” – Νέο απόκτημα όχημα μεταφοράς ΑμΕΑ

Ένα πολυτελές ΒAN για την μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες αλλά και παιδιών με προβλήματα κινητικά είναι το τελευταίο απόκτημα της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αιγιαλείας, μια επένδυση η οποία θα αλλάξει το καθεστώς στις μετακινήσεις αλλά και την προσβασιμότητα μερίδας συμπολιτών που μέχρι σήμερα, είτε βρίσκονταν στο κοινωνικό περιθώριο, είτε έπρεπε να απευθυνθούν σε γραφεία ταξιδιών εκτός Αιγίου για να χρεωθούν πανάκριβες υπηρεσίες.

Η προμήθεια του νέου αυτού ΒAN έρχεται να προστεθεί στο στόλο των οχημάτων που διαθέτει η Ένωση η οποία εδώ και μια εξαετία επενδύει σταθερά στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις μετακινήσεις, ταυτόχρονα βέβαια με τις μεταφορές Ταξί που είναι κύρια ατομική δραστηριότητα των μετόχων.

Έχοντας αποκτήσει μια εμπειρία στο πλαίσιο των σχολικών μεταφορών τις οποίες αναλαμβάνουμε συστηματικά αλλά και μέσα από τα οργανωμένα ταξίδια που εκτελούμε με το γραφείο μας Aigialeia Travel, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια ακόμη υπηρεσία που έχει σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα και αντίκτυπο καθώς θα διακόψει τη χρόνια απομόνωση – περιθωριοποίηση ατόμων με σοβαρά κινητικά προβλήματα και παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ). Μια νέα περίοδο ξεκινά από αυτή τη σχολική χρονιά μέσα στην επόμενη  εβδομάδα μετακινώντας όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τα ΑμΕΑ στις δραστηριότητές στην ειδική αγωγή και άλλες καθημερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες αλλά και τις ετήσιες εκδρομές τους, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές.

Ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αιγιάλειας, Πάνος Αγγελόπουλος

Η μετακίνηση για πολλούς συμπολίτες δεν θα είναι πια εμπόδιο καθώς το Αίγιο, με την  κοινοπραξία επαγγελματιών αυτοκινητιστών, έκανε το απαιτούμενο βήμα!” αναφέρει ο διαχειριστής της κοινοπραξίας και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας Πάνος Αγγελόπουλος.

   

Η κοινοπραξία της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αιγιαλείας επενδύει σταθερά τα τελευταία χρόνια μέσα από αποφάσεις που λαμβάνουν οι μέτοχοί της που είναι όλοι αυτοκινητιστές, σε ασφαλείς και αξιόπιστες μεταφορές.

Εκτός από το νέο ΒAN, η κοινοπραξία διαθέτει ήδη πέντε άδειες ΤΑΞΙ, δύο ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία, ένα Min Bus 20 θέσεων και ένα πούλμαν 37 θέσεων και ένα ακόμη ΒΑΝ εννέα θέσεων.

Επίσης στις εγκαταστάσεις της στην Ροδοδάφνη διαθέτει ιδιόκτητο πρατήριο ΕΚΟ, Πλυντήριο – Λιπαντήριο, Βουλκανιζατέρ αλλά και Road Kαφέ.  

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο υγρών καυσίμων εξυπηρετώντας όλους τους αυτοκινητιστές και ο κύριος άξονας της δραστηριότητάς της κινείται μέσα από το Γραφείο Ταξιδιών που έχει συστήσει ενώ αναλαμβάνουμε πλέον και Ασφάλειες.   
Τα έμπειρα στελέχη και το προσωπικό εγγυόνται μέσα από την πολυετής επαγγελματική δραστηριότητά της, συνεχείς και ασφαλείς μεταφορές επιβατών και μαθητών” σύμφωνα με τον κ. Αγγελόπουλο.

Καθημερινός αγώνας…

Η αφετηρία της Ένωσης στην προσπάθειά της να διατηρεί υψηλές προδιαγραφές στις μετακινήσεις είναι ο ολοκαίνουργιος και καλοσυντηρημένος στόλος οχημάτων της ενώ καθημερινά επενδύει και στην πολυτέλεια αναλαμβάνοντας εκδρομές για ανηλίκους αλλά και ενήλικες, μετακινήσεις για θέατρο, για πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις σωματείων αλλά και αθλητικά γεγονότα και αγώνες ομάδων.

Πάνω απ όλα βέβαια είναι ο συλλογικός αγώνας για την βελτίωση των υπηρεσιών σε τουρίστες και επισκέπτες για την περιοχή της Αιγιάλειας η οποία και φέτος αποτέλεσε έναν πολύ ελκυστικό προορισμό με τους επαγγελματίες της Ένωσης Ταξί να δίνουν το δικό τους αγώνα στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών που ιδιαίτερα κατά τον Αύγουστο κυριολεκτικά πλημμύρισαν την Αιγιάλεια και αύξησαν κατακόρυφα τους τζίρους αλλά και τις μετακινήσεις σε σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα