24.1 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Κώστας Κόντης: Ζητά λογική και αυτοσυγκράτηση από τους αντιμαχόμενους και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  

Αναστήλωση παλαιών “τοτέμ” με φόντο την προστασία της “ιερής αγελάδας” του κόμματος που… υπακούει στο όνομα “κυβερνώσα αριστερά” επί Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώην πρωθυπουργό όμως τυπικά απόντα,  επιβολή “αφωνίας” και υποταγής στα στελέχη που εμφανίστηκαν επί προεδρίας Στέφανου Κασσελάκη να τα… αλλάζουν όλα, μαζί με άλλα “όνειρα” και φιλοδοξίες στελεχών που επιθυμούν την επαναφορά στην αντιμνημονιακή ρητορική, δεν ταιριάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ!  

Ο συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κώστας Κόντης ασκεί δημόσια παρέμβαση και ήδη απαντά στις πιέσεις που δέχεται να συνεδριάσει άμεσα το όργανο για να επαναφέρει τα παλαιά σύμβολα, ζητώντας “υπομονή και επιστροφή στη λογική!”  

Σε ανακοίνωσή του από τη Δευτέρα ο Συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κώστας Κόντης καλεί τα στελέχη να δείξουν αυτοσυγκράτηση ενώ, μιλώντας στο Αigiovoice επισημαίνει ότι τελεί εν αναμονή των αποφάσεων αρχικά της Πολιτικής Γραμματείας σήμερα αλλά και της καθαρογραφής των αποφάσεων της Κ.Ε. στην πορεία προς την εκλογή συνέδρων και νέου προέδρου στο κόμμα. 

Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο κόμμα μας θεωρήθηκε σκόπιμο να μην πραγματοποιηθεί άμεσα σύγκλιση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Εκτιμήθηκε προσωπικά και με ευθύνη του ρόλου μου ότι θα πρέπει τοπικά να αναμένουμε πρώτα τα κείμενα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του περασμένου Σαββατοκύριακου καθώς και τις προτάσεις της Πολιτικής Γραμματείας για τα χρονοδιαγράμματα των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν, και μετά να υπάρξει συνεδρίαση της Ν.Ε. 

Μέχρι τότε και έως την εκλογή  Προέδρου καλούμε τα μέλη και τα στελέχη μας να αποφεύγουν τις δημόσιες αντιπαραθέσεις με εκφράσεις και τρόπους που πληγώνουν το κόμμα και τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία” αναφέρει στο Aigiovoice και συνεχίζει: “Είναι ώρα να λειτουργήσουμε με αυτοσυγκράτηση, ομοψυχία κι ενότητα!” 

Ο κ. Κόντης στέλνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις επισημαίνοντας ότι “λάθη έχουν γίνει απ όλες τις πλευρές και το κόμμα είναι αυτό που πρέπει να προστατευτεί από την πίεση μελών από τα αντίπαλα στρατόπεδα να ‘ρευστοποιήσουν’ την πλευρά του αντιπάλου”. “Να διαφυλαχθεί η ενότητα, πρώτα απ όλα από τους επίδοξους προέδρους, να λειτουργήσουν όλοι ως εγγυητές της ενότητας. Οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί και θα εξελιχθούν όπως πρέπει για να βγει το κόμμα κερδισμένο”.    

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα