18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Ο Πάνος Κουτρόπουλος νέος πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας

Με μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές και μέσα σε κλίμα συνεργασίας η Συντεχνία Αρτοποιών Αιγιαλείας εξέλεξε σήμερα Κυριακή 15-9-2024 το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο μετά και την αποχώρηση, λόγω συνταξιοδότησης, του επί χρόνια προέδρου της Αρίστου Τηλιγάδη. 

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο Γραφείο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης και η ανάδειξη του Παναγιώτη Κουτρόπουλου στη θέση του νέου προέδρου της Συντεχνίας. 

Στις εκλογές συμμετείχε το 90% των μελών και ταμειακώς εντάξει αρτοποιών και μελών της Συντεχνίας. Ακολούθως ο πλειοψηφών σύμβουλος Χρήστος Παπαϊωάννου κάλεσε σε συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., για την εκλογή προεδρείου. 

Για τη θέση του προέδρου προτάθηκαν τα δύο παλαιότερα μέλη του νέου Δ.Σ. οι κ.κ. Κουτρόπουλος και Θεοδωρόπουλος και, μετά από ψηφοφορία, στη θέση του προέδρου αναδείχθηκε ο κ. Κουτρόπουλος ενώ ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος θα είναι νέος αντιπρόεδρος της Συντεχνίας. 

Μετά την εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε κατά τα λοιπά μέλη ως εξής: Γενικός Γραμματέας Χρήστος Παπαϊωάννου, Ταμίας Χρυσούλα Κονιδάρη και μέλη Ιωάννης Σαλαμούρας, Μιχάλης Δάρρας και Γεώργιος Τηλιγάδας. 

Αμέσως μετά την εκλογή του ως νέου προέδρου ο κ. Κουτρόπουλος δήλωσε στο Aigiovoice: Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και μέλη μας για την τιμή που μας έκαναν συμμετέχοντας μαζικά στην εκλογική διαδικασία και βέβαια τα μέλη του Δ.Σ. που με εξέλεξαν στη θέση του προέδρου. Μετά από μια 30ετία ενεργούς δράσης δίπλα σ έναν άξιο πρώην πλέον πρόεδρο, τον Αρίστο Τηλιγάδη, αναλαμβάνω την ευθύνη να συνδράμω στους νέους συναδέλφους -που είναι πλειοψηφία μετά την σημερινή ανανέωση του Δ.Σ.- στο έργο τους για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Συντεχνίας και βέβαια να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αναδείξουμε και να δώσουμε λύσεις στα αυξημένα προβλήματα, πάντα με αίσθηση του καθήκοντος και μέσα από συλλογική δράση”.             

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα