18 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Κατρίνης από την Πάτρα: «Κανένα ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία»

Προεκλογική εκδήλωση με αρκετό κόσμο πραγματοποίησε ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης

Δυναμική ήταν η προεκλογική εκδήλωση του Μιχάλη Κατρίνη στην Πάτρα. Στο δρόμο για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, ο Ηλείος πολιτικός επέλεξε να είναι ο πρώτος υποψήφιος που πραγματοποιεί μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων μπροστά από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Κατρίνης εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος και με διάθεση για «ρήξη». Μιλώντας στο pelop.gr, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος:

«Στην Πάτρα και τη δημοκρατική Αχαΐα, στην πατρίδα των Παπανδρέου είναι ακόμα πιο ισχυρή η καθολική απαίτηση για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Είναι η επιλογή της ρήξης και της ελπίδας, η προοπτική για μια παράταξη που συναντάται και πάλι με τη μεγάλη πλειοψηφία. Δε συμβιβαζόμαστε με μικρομεσαία ποσοστά και δε συζητάμε κανένα ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία».

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Κατρίνης, μιλώντας στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί στην Τριών Ναυάρχων έκανε λόγο για εξωθεσμικά κέντρα που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις εσωκομματικές εκλογές. Είπε μεταξύ άλλων:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και αποφασισμένο να προχωρήσει την επόμενη μέρα. Ολοι γνωρίζετε ότι υπάρχουν εξωθεσμικά κέντρα που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Από αυτά τα κέντρα έχω στοχοποιηθεί, γιατί είμαι ένας βουλευτής επαρχίας. Δεν είμαι πρίγκιπας, ούτε εκλεκτός μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, γιατί ανυποχώρητα είτε πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας, είτε ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος βρέθηκα απέναντι σε αυτά τα συμφέροντα και τα καρτέλ που λυμαίνονται τη χώρα και την οικονομία εις βάρος των πολιτών».

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης ήταν ότι ακόμα και πρόσωπα που είναι γνωστό ότι τάσσονται στο πλευρό άλλων υποψηφίων έδωσαν ήταν παρόντες στην εκδήλωση του Μιχάλη Κατρινη, όχι μόνο για επειδή έχουν φιλική σχέση με τον υποψήφιο πρόεδρο, αλλά και για να αποδείξουν στην πράξη πως το τέλος των εσωκομματικών εκλογών θα βρει ενωμένα τα στελέχη του κόμματος.

pelop.gr – Απόστολος Αναστασόπουλος

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα