18.5 C
Aigio
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Κτηματολόγιο: Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα, οι ειδικότητες

Το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 58 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών των κτηματικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Οι 58 προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν 8μηνη διάρκεια.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού

ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Οι θέσεις εργασίας κατανέμονται σε κτηματικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: [email protected] με θέμα: «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση ΣΟΧ 1 (ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ)»

Τα υποβαλλόμενα έγγραφα αίτηση και δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο, δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 9 MB (οι μορφότυποι των επισυναπτόμενων εγγράφων που υποστηρίζονται είναι: doc, docx, rtf, tif, pdf). Τα επισυναπτόμενα μπορούν να αποστέλλονται και σε συμπιεσμένη μορφή τύπου zip. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως, σύμφωνα με το άρθρο του proson, να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα