24.1 C
Aigio
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Βραβεύτηκε ο μαθητής που διακρίθηκε στην 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Γρ. Αλεξόπουλος τίμησε τον μαθητή της Δυτικής Αχαΐας που διακρίθηκε στην 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων: «O Πέτρος αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους»

 Σ’ ένα συγκινητικό κλίμα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος βράβευσε το μαθητή της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας, Πέτρο Κανελλόπουλο για τη διάκρισή του στην 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.

«Σήμερα  βραβεύσαμε ένα μαθητή μας, οποίος αποτελεί πρότυπο και λαμπρό παράδειγμα  για όλους καθώς κατάφερε με επιμέλεια, προσπάθεια και προσήλωση να διακριθεί σ’ ένα διεθνή Διαγωνισμό. Νιώθουμε υπερηφάνεια και τιμή που ο Πέτρος φοιτά σ’ ένα από τα σχολεία της Δυτικής Αχαΐας και η εξέλιξη αυτή μας «γεμίζει», ακόμα περισσότερο με δύναμη να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα, βελτιώνοντας τις συνθήκες διδασκαλίας για τους μαθητές μας. Θερμά συγχαρητήρια Πέτρο και πάντα επιτυχίες στη ζωή σου τόσο εκπαιδευτικά όσο και κοινωνικά. Χαιρόμαστε να βλέπουμε νέους από τη Δυτική Αχαΐα με στόχους, γιατί εσείς είστε οι αυριανοί πολίτες του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

PIC 1_ΒΡΑΒΕΥΣΗ_ΜΑΘΗΤΗ

Στο συγκριμένο διαγωνισμό, που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας, ο Πέτρος Κανελλόπουλος κατέκτησε  το χάλκινο μετάλλιο.

Η σεμνή τελετή  πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας παρουσία των γονέων του Πέτρου, Παναγιώτη Κανελλόπουλου και Κωνσταντίνας Σκουρλέτου, της αδερφής του Δήμητρας Κανελλοπούλου, των παππούδων, της Διευθύντριας του Γυμνασίου Ράνιας Μητροπούλου και της Υποδιευθύντριας Λήδας Τεντζερά, του προέδρου της Δ.Κ. Ελαιοχωρίου Κώστα Παναγόπουλου, καθώς και των Αντιδημάρχων: Κωνσταντίνου Ταπεινού, Ανδρέα Μπουχέλου, Άγγελου Καραντζά, Ηλία ΚαμπέρουΒασίλη Καρβουνιάρη, και του προέδρου της ΔΕΥΑ Δυμαίων Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Τέλος, να τονιστεί ότι οι Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες είναι ένας σημαντικός θεσμός διεθνούς αναγνώρισης στις οποίες συμμετέχουν ομάδες από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με παράδοση επιτυχιών σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα