25.7 C
Aigio
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Παναιγιάλειος-Μύκονος 1-1:Ισοπαλία στην Άβυθο

Ο Παναιγιάλειος υποδέχτηκε την ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο της Αβύθου σήμερα στις 11 η ώρα το πρωί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την ομάδα της Μυκόνου στο 11ο λεπτό με δοκάρι του Σαμπανίδη. Στο 24ο λεπτό ο Πινέιρο άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Μυκόνου με κοντινό σουτ μπροστά από την εστία του Αντωνόπουλου. Στο 33ο λεπτό ο Μπούμπας με ωραία ενέργεια, συνδυάστηκε με τον Ρίζο και ο αρχηγός του Παναιγιαλείου με σουτ νίκε τον Χανιωτάκη. Δέκα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Αντώνοπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Τουργαΐδη στο 44ο λεπτό.

Στο 2ο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα μας με το σουτ του Ντούκα που κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στο 63ο λεπτό ο Λιάτος, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, έστειλε τη μπάλα άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 73ο λεπτό ο Αθανασόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πολύ κοντά στο δοκάρι του Χανιωτάκη. Η Μύκονος απάντησε στο 75ο λεπτό με το σουτ του Τουργαΐδη και στο 85ο λεπτό ο Χανιωτάκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Λιάτου. Στο 91ο λεπτό το γκολ του Τουργαΐδη ακυρώθηκε ως οφάιντ.

Αξίζει να σημειώθει ότι ο κόσμος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας μετά το τέλος του αγώνα και έδωσε βροντερό “παρών” στο γήπεδο της Αβύθου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Αντωνόπουλος, Γαλαριώτης, Ρίζος, Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ντούκας, Ορτέντζιος (62′ Λιάτος), Μπούμπας, Αθανασόπουλος (94′ Παπαγεωργίου), Ρίντι, Ντούνης (86′ Ανταχόπουλος).

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Βοΐκος, Μούλας, Αρκούδας, Μουρίκι, Σγκούρι (40′ Τουρκαϊδης), Ντόκο (73′ Γάσπαρης), Σαμπανίδης (73′ Πάγια), Πινέιρο (60′ Τράκας), Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Αργυρόπουλος | Βοηθοί: Θεοδωρόπουλος και Οικονόμου

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα