26.4 C
Aigio
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 576 ατόμων σε Δήμους (προκηρύξεις)

Εκατοντάδες προσλήψεις κάνουν αυτοί την περίοδο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Αγ. Νικολάου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικήςηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025 στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια σύμβασης έως οκτώ (08) μηνών, συνολικού αριθμού Δέκα τεσσάρων (14) ατόμων, για τις διδακτικές ανάγκες των Πολιτιστικών Κέντρων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Σητείας

Ο Δήμος Σητεία ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας έως 31-8-2025.

Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας ανακοινώνει την πρόσληψη, έξι (6) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών , συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων , προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Προσλήψεις συμβασιούχων στην ΔΕΥΑΚΑ

Η ΔΕΥΑ Κύμης – Αλιβερίου, γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη , διάρκειας έως 8 μήνες για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών.

Προσλήψεις 40 ατόμων στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά γνωστοποιεί την πρόσληψη σαράντα (40) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

Δήμος Αθηναίων: Προσλήψεις 400 ατόμων -Από σήμερα οι αιτήσεις (λίστα)

Ο Δήμος Αθηναίων προχωρά σε προσλήψεις 400 ατόμων με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), για τις ανάγκες υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα τις Διευθύνσεις Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού, συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Πάρου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών στο Δήμο Πάρου, που εδρεύει στην Παροικία Πάρου.

Προσλήψεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025.

Προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Δομοκού

Γνωστοποιείται η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν την 6η Σεπτεμβρίου 2023 στο Δήμο Δομοκού έως την 22/3/2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 8 ατόμων στη ΔΕΥΑ Θέρμης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.), που εδρεύει στη Θέρμη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Προσλήψεις 24 ατόμων στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης ανακοινώνει την πρόσληψη, είκοσι τεσσάρων (24) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

Προσλήψεις στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, 4 ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

Δήμος Καισαριανής: Προσλαμβάνει πτυχιούχους φυσικής αγωγής

Ο Δήμος Καισαριανής ανακοινώνει την πρόσληψη, έξι (6) ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας στα Λουτρά Αλμωπίας

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν στα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπίας, μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 4 άτομα ειδικότητας ΤΕ και ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού. Αιτήσεις από 19/09/2024 έως 01/10/2024.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Μαρκοπούλου – Μεσογαίας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο) επί ωρομισθία, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Προσλήψεις 9 ατόμων στο Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού– διδακτικού προσωπικούµε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε διάρκεια σύµβασης έως εννέα (09) µηνών, συνολικού αριθµού Εννέα (09) ατόµων, για τις διδακτικές ανάγκεςτης Μουσικής Σχολής του ∆ήµου Μετεώρων για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Αγ. Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα