26.4 C
Aigio
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Αιγιάλεια: Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια φωνητικής και υποκριτικής από τη σοπράνο και ηθοποιό Χριστίνα Τσιμπρή

Η σοπράνο και ηθοποιός Χριστίνα Τσιμπρή, σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του  Δήμου Αιγιαλείας, υπό την διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Εθιμοτυπίας, Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, πραγματοποιούν δωρεάν βιωματικά σεμινάρια για θεατρικές ομάδες, χορωδίες, φιλαρμονικές και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου, αλλά και για πολίτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα και την δυναμική τους.

Η Χριστίνα Τσιμπρή είναι σοπράνο/ηθοποιός με συμμετοχές σε παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πολυετή εμπειρία ως καθηγήτρια φωνητικής/υποκριτικής, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική της μέθοδο για την εξάσκηση της φωνής (AVT MethodActing skills for Vocal Technique), η οποία συνδυάζει τη φωνητική εξάσκηση με τεχνικές υποκριτικής.

Στόχος της κας Τσιμπρή είναι να βοηθήσει στην ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση σε θέματα φωνής και σκηνικού άγχους, μέσα από:

  • τον αυτοσχεδιασμό: ταυτόχρονη   λειτουργία του   μυαλού,   του   σώματος   και   των   συναισθημάτων   για   την αποτελεσματική   επικοινωνία   σου   σε   όλους   τους   τομείς   της καθημερινότητάς σου.
  • την διαδικασία της πρόβας: Οι πρόβες θέτουν σε εφαρμογή ταυτόχρονα το μυαλό, το σώμα και τον συναισθηματικό κόσμο, για επικοινωνία με το κοινό. Με τη διαδικασία της πρόβας επιτυγχάνατε  η συνεργασία με τον εαυτό μας, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησής και της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις μας.
  • Ασκήσεις φωνητικής και υποκριτικής μέσα από τη μέθοδο AVT, για καλύτερα αποτελέσματα στη φωνή και την ερμηνεία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν:

  • Τα οφέλη της υποκριτικής στην φωνητική/ορθοφωνία και σκηνική παρουσία.
  • Πως να αντιμετωπίζουν δυσκολίες  όπως, συχνή κούραση φωνής, φόβος έκθεσης, «κόψιμο» αναπνοής, ταχυλογία, άγχος για επαγγελματικές συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, κ.α. 
  • Τη διαδικασία της προετοιμασίας ώστε η πίεση και το άγχος να μετατρέπονται σε εργαλεία ενδυνάμωσης και αυτοπεποίθησης στις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες, και περισσότερη ευεξία στην καθημερινότητά τους.
  • Πως να ενεργοποιούν τις δυνάμεις τους για την αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία στην επικοινωνία και την επιρροή τους σε κοινό/ομάδες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται ένα σαββατοκύριακο κάθε μήνα (τρείς ώρες το Σάββατο και τρεις ώρες την Κυριακή) σε δημοτικά κτήρια του Αιγίου, Διακοπτού, Ακράτας και Συμπολιτείας, αναλόγως των συμμετοχών.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 15 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες σεμιναρίων: 6949064270

Αιτήσεις: 6983220722, 6983220722 & 26910-61168

Χριστίνα Τσιμπρή

site: https://tsibbri.com/el/

Facebook: https://www.facebook.com/ChristinaTsimbri/

Instagram: https://www.instagram.com/tsibbri/

Η Αντιδήμαρχος
Επ/νίας. Εθιμοτυπίας, Εκδηλώσεων
Μαρια Αγγελοπούλου

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα