20.3 C
Aigio
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΠΑΤΡΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας για μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ !

Σήμερα, Δευτέρα 23/09/2024  το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, τα πρωτοβάθμια σωματεία, του και οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας. Στην εν λόγω παρέμβαση θίχτηκε η κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς με τους επαναλαμβανόμενους θανάτους, τα ατυχήματα και τις επαγγελματικές ασθένειες. Η ευθύνη για την ανυπαρξία ελέγχων βαραίνει την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της. Είναι υπόλογοι που αφήνουν την εργοδοσία να ξεσαλώνει στους χώρους δουλειάς και να θεωρούνται οι εργαζόμενοι  φθηνή και αναλώσιμη δύναμη.

Σαν Ε.Κ.Π. με τα σωματεία του και το συνταξιουχικό κίνημα, δηλώνουμε πως θα είμαστε καθημερινά στους δρόμους για να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Να πληρώσουν οι εργοδότες για να εξασφαλιστεί πως οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν  σε συνθήκες ασφαλείς και πως θα γυρίζουν πίσω στα σπίτια τους ζωντανοί και αρτιμελείς.

Δε θα αποδεχτούμε ως κανονικότητα να θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς εργάτες στον βωμό των κερδών και της απαράδεκτης και βάρβαρης πολιτικής τους!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα