28.9 C
Aigio
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

ΠΑΤΡΑ: Προχωρά το έργο του δρόμου προς το Παναχαϊκό (ΦΩΤΟ)

Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το έργο ανακατασκευής της οδού προς το Παναχαϊκό όρος, μήκους 10 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 1.141.000 ευρώ.

BEE01622-min

Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη τον περασμένο Μάρτιο και ένα μήνα μετά ξεκίνησαν οι εργασίες. Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», ξεκίνησε από το ύψος της επαρχιακής οδού Πάτρας – Ζάστοβα, περνά μπροστά από το εγκαταλειμμένο σανατόριο, θα καταλήξει στην θέση Κοκκινόβρυση και κατασκευάζεται υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής του Δήμου Πατρέων.

BEE01625-min

Το έργο επισκέφθηκε χθες το πρωί, ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς, με τον Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Παράλληλα με το έργο στον κεντρικό δρόμο, γίνονται άλλα τεχνικά έργα και ασφαλτοστρώσεις.

BEE01617-min

Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο του έμπρακτου ενδιαφέροντος της, για ολόκληρο τον Δήμο Πατρέων, προχωρά στο συγκεκριμένο έργο και παράλληλα θα διεκδικήσει το έργο κατασκευής του δρόμου από την Δραγώλαινα προς το Παναχαϊκό, για να ενωθεί με αυτόν, η ανακατασκευή του οποίου ξεκινά άμεσα.

BEE01634-min

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα