22.4 C
Aigio
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Μαρινέλλα: Ώρες αγωνίας μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου  – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Ώρες αγωνίας για την «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη χθες επί σκηνής στο Ηρώδειο την ώρα που τραγουδούσε.

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει φρικτό πονοκέφαλο προτού βγει τη σκηνή όμως ξεκίνησε κανονικά. Ωστόσο την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι, το «Τα λόγια είναι περιττά», όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, άρχισε να τρέμει, να τρεκλίζει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατέρρευσε.

Το κοινό πάγωσε βλέποντάς την πεσμένη στη σκηνή ενώ κοντά της έσπευσαν συνεργάτες και ο προσωπικός γιατρός της για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Υγεία» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αναμένουν με αγωνία τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας της, ευχόμενοι για το καλύτερο δυνατό καθώς τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δείτε τη στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

«Η κα Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση για την εξέλιξη της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Ηρώδειο: «Η Μαρινέλλα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία» – Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής που διοργάνωσε τη συναυλία στο Ηρώδειο αναφέρει τα εξής:

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει σύντομα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Πηγή:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα