29.6 C
Aigio
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Αίγιο: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο – Δείτε τα θέματα

Μεικτή (διά ζώσης και παράλληλα με τηλεδιάσκεψη), στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ», στις δυο (2) Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχτεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα.

          Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται έως την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα 13:00΄, να ενημερώσουν την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Γραφείου), αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση, δηλαδή είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονικά μέσα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2024
  2. Τριμηνιαία έκθεση, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του   προϋπολογισμού του Δήμου για το 2ο Τρίμηνο 2024
  3. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αιγιαλείας έτους 2025
  4. Έγκριση ανάθεσης σε ορκωτό λογιστή για την υποβοήθηση της Επιτροπής καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργούμενου νομικού προσώπου Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας (άρθρα 27 & 28 του Ν. 5056/2023)
  5. Έγκριση ανάθεσης σε ορκωτό λογιστή για την υποβοήθηση της Επιτροπής καταγραφής και απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργούμενου νομικού προσώπου Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας (άρθρα 27 & 28 του Ν. 5056/2023)
  6. Περί παραχώρησης χρήσης τμήματος δημοτικού ακινήτου για κατασκευή γεώτρησης
  7. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 182/2024 απόφασης του Δ.Σ. Αιγιαλείας περί έγκρισης υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος “Living Streets”.
  8. Τροποποίηση της υπ αριθ. 99/2022 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, ονοματοδοσίας ανωνύμων οδών σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αιγιαλείας
  9. Περί παραχώρησης χώρου του Κοινοτικού γραφείου της Κοινότητας Ελαιώνα στο Σύλλογο «Οι Τρυπιώτισσες
  10. Περί παραχώρησης χώρου του Κοινοτικού γραφείου της Κοινότητας Ελαιώνα στην Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικής Δράσης Ελαιώνα
  11. Άμεση συνέχιση των ανασκαφών και ανάδειξη της Αρχαίας Ελίκης.
  12. Επί της αριθ. 6/2024 απόφασης Κοινότητας Μελισσίων με θέμα : Διάνοιξη νέου δρόμου από το φαράγγι Σελινούντα ως την Εθνική οδό Αιγίου Πτέρης και συγκεκριμένα στον οικισμό Πυργάκι της Κοινότητας Μελισσίων από κατασκευαστική εταιρεία τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην περιοχή Καλαβρύτων.
  13. Επί του υπ’ αριθ. 35/22-3-2024 εγγράφου του Πρόεδρου Κοινότητας Πτέρης και της υπ’ αριθ. 3/2024 απόφασης της Κοινότητας Πτέρης περί δημιουργίας δρόμου στην αναδασωτέα περιοχή Φτέρης 
  14. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής παραλαβής Έργων

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα