29.6 C
Aigio
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Σε Ηλεία και Πάτρα ο Χάρης Δούκας την Κυριακή – Μιλά στις 8 μμ στο Royal

Tις επόμενες μέρες ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει την περιοδεία και τις εκδηλώσεις του με ομιλίες σε Ηλεία και Αχαΐα:

Στην Αμαλιάδα Ηλείας, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στο Cafe Marrone, Αρχαίας Ηλίδος 1.

Στον Πύργο Ηλείας, το Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 μ.μ., στην πλατεία Τάκη Δόξα, Δικαστηρίων.

Στην Πάτρα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, θα επισκεφθεί τον Άγιο Ανδρέα, και στις 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία στον πολυχώρο Royal, Ακτή Δυμαίων 53.

Πολλά στελέχη “πρώτης γραμμής” του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα στηρίζουν την υποψηφιότητά του και αναμένεται να δώσουν το “παρών”. Θυμίζουμε ότι στην πρώτη του εκδήλωση στην Πάτρα, τον Ιούλιο, ο κ. Δούκας πλαισιώθηκε από τέτοια στελέχη μεταξύ αυτών οι πρώην δήμαρχοι Πατρέων Ανδρέας Καράβολας και Ανδρέας Φούρας, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι” Βασίλης Αϊβαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Αγγελόπουλος και Αντώνης Χαροκόπος, ο πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Δημόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Βαγγέλης Καραχάλιος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λάζαρης. ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ Θανάσης Γιανναδάκης, ο πρώην Νομάρχης Στάθης Αθανασόπουλος Σερέτης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Φώτης Δημακόπουλος και Γιώργος Ζαφειρόπουλος, οι Ανδρέας Κελεπούρης, Ευτυχία Μπάρλου κ.α..

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα