21.8 C
Aigio
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Γιώργος Σακελλαρόπουλος: Ο νέος επικεφαλής της ΠΑΕΚ για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαΐας  

Χθες Δευτέρα 30 του μηνός, αργά το απόγευμα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο Αίγιο, διεξήχθη νέα συνάντηση μελών της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης.

Στη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της ΠΑΕΚ ο οποίος μετά από πρόσκληση της πλειοψηφίας θα είναι ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας.

Τόσο ο απερχόμενος επικεφαλής Αρίστος Τηλιγάδης όσο και ο νέος αρχηγός της ΠΑΕΚ δήλωσαν ότι στόχος της κινητοποίησης ενόψει των εκλογών που θα γίνουν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου (7,8 & 9/12/2024) θα είναι το Αίγιο να συνεχίσει να παίζει καθοριστικό ρόλο στα επιμελητηριακά με την δέσμευση να αναδείξει προβλήματα όχι μόνο του επιχειρηματία και του εμπόρου και επαγγελματία αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά θέματα της περιοχής.

Η ΠΑΕΚ προχωρά πρώτα απ όλα στην συγκρότηση του συνδυασμού με πολλές νέες υποψηφιότητες μετά την αποχώρηση μελών και λόγω συνταξιοδότησης όπως ο Αρίστος Τηλιγάδης ο οποίος επάξια σήκωσε το βάρος για μια 15ετία σχεδόν με αλλεπάλληλες νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα