24.5 C
Aigio
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Σε ψυχολογικά φορτισμένο κλίμα η συνεδρίαση, αυτή την ώρα, του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας

Σε κλίμα βαρύ αλλά και με το βάρος της ευθύνης που αναλογεί στο σώμα προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το δημοτικό έργο, παρά την απουσία του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου εξαιτίας της πολύ σοβαρής περιπέτειας που αντιμετωπίζει στην υγεία του, συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.
Ασκώντας καθήκοντα αναπληρωτή δημάρχου ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, εξήγησε ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες η ομάδα της πλειοψηφίας αποφασίζει να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά της, βασιζόμενη και στην εκτίμηση ότι την ίδια θέση και θέληση θα είχε και ο ίδιος ο δήμαρχος αν ήταν σε θέση -από άποψη υγείας- να κρίνει και να αποφασίσει…        
“Αυτό το συμβούλιο σήμερα έχει σχέση με τις απόψεις και τις διαθέσεις του… Αποφασίσαμε ομόφωνα ως ομάδα ότι πρέπει να γίνει” εξήγησε ο κ. Χριστόπουλος.
“Αυτό που συνέβη στον δήμαρχο μας έχει συγκλονίσει όλους… είμαστε δίπλα του σε αυτή την άνιση ίσως μάχη που δίνει” σχολίασε αρχικά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Γούτος. Εκτιμώντας όμως ότι αυτή την ώρα “δεν υπάρχει κανονικότητα στο δήμο” και προτείνοντας στο σώμα να διακοπεί ή να αναβληθεί η συνεδρίαση, “εκτός από κάτι που μπορεί να είναι επείγον”.      
“Αυτό είναι σεβαστό ως άποψη… ο δήμαρχος απουσιάζει και αναπληρώνεται” απάντησε η πρόεδρος του Συμβουλίου Μαρία Γιδά, εξηγώντας: “Ο δήμος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, αυτό ήρθαμε εδώ να κάνουμε, αυτό έχουμε υποχρέωση να κάνουμε!”
“Είμαστε συγκλονισμένοι όπως και όλη η κοινωνία της Αιγιάλειας. Ευχή μας είναι να γίνει το θαύμα και να είναι ξανά κοντά μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του δημάρχου” σχολίασε από την πλευρά του ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Σπηλιόπουλος. “Ψυχραιμία και σοβαρότητα απαιτείται αυτή την ώρα από τους συνεργάτες του… εμείς θα διευκολύνουμε τη συνεδρίαση” εξήγησε.
Η συνεδρίαση συνεχίζεται αυτή την ώρα με υπηρεσιακά κυρίως ζητήματα.   

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα