25.7 C
Aigio
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα για τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ – Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Επανεκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και ντέρμπι ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ δείχνει νέα δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της POLITIC.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, στον ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 38% και ακολουθεί ο Σωκράτης Φάμελλος με 29%. Τρίτος έρχεται ο Παύλος Πολάκης με 14%, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος συγκεντρώνει το 3%. Σημειώνεται ότι η έρευνα έγινε πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Νικόλας Φαραντούρης.

Η ανάδειξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται σε αμφίρροπο αγώνα καθώς Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας πετυχαίνουν ισοψηφία με 29,4% και 29,6% αντίστοιχα. Τρίτος έρχεται ο Παύλος Γερουλάνος  με 19,2% και τέταρτη η Άννα Διαμαντοπούλου με 12,6%.

Επίσης 7 στους 10 πιστεύουν ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα θα διασπαστεί στην περίπτωση που εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης για πρόεδρος. Τα ποσοστά με προέδρους τον Σ. Φάμελλο και Π. Πολάκη είναι πολύ μικρότερα, 2% και 6% αντίστοιχα. Αντίθετα, όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, σχεδόν 8 στους 10 θεωρούν πως το κόμμα μετά την εκλογή του προέδρου θα παραμείνει ενωμένο.

Πηγή:

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα