26.2 C
Aigio
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Δημ. Μπομποτσιάρης: Στην πρώτη γραμμή στα επιμελητηριακά με τον συνδυασμό του Τάκη Βασιλείου

Δίπλα στη νέα επιχειρηματική κίνηση του συνδυασμού “1 – Επιμελητηριακή Κίνηση Αιγιάλειας” του Τάκη Βασιλείου – μια νέα παράταξη που διεκδικεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις επιμελητηριακές εξελίξεις με αφετηρία την εκλογή στο νέο Δ.Σ. του μεγαλύτερου παραγωγικού φορέα της Αχαΐας για την επόμενη 3ετία- βρίσκεται και ο επιχειρηματίας και γνωστός αρτοποιός του Αιγίου Δημήτρης Μπομποτσιάρης. 

Ο Δημήτρης Μπομποτσιάρης έδωσε το παρών του την Τετάρτη 2/10/2024 κατά την πρώτη ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του νέου συνδυασμού που έγινε στο κέντρο του Αιγίου (cafe ΗΑΒΙΤ) και με τον τρόπο αυτό βρέθηκε και στην αφετηρία ενός αγώνα που έχει ως… κατάληξη τη δυναμική εκλογική παρουσία του συνδυασμού στις εκλογές της 9-11 Δεκεμβρίου. 

Μετά από αρκετά χρόνια και καθυστερήσεις, λόγω του πολέμου αλλά και της πανδημικής κρίσης το Επιμελητήριο Αχαΐας ετοιμάζεται σε 2 μήνες από σήμερα, να γυρίσει σελίδα με την εκλογή του νέου Δ.Σ. που αποτελείται από 31 μέλη, αξιόλογους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Αχαϊας.  

Η συστράτευση του Δημήτρη Μπομποτσιάρη με τον συνδυασμό του Τάκη Βασιλείου είναι προφανές ότι είναι μια κίνηση ανανέωσης μετά από χρόνια στασιμότητας με τα επιμελητηριακά αλλά και μια προσπάθεια που θα φέρει στο προσκήνιο νέες άξιες δυνάμεις που στόχο έχουν να κάνουν την ανατροπμή υπέρ του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής αλλά και ευρύτερα του νομού Αχαΐας.  

Η οικογένεια Μπομποτσιάρη έχει άλλωστε δώσει τα δικά της διαπιστευτήρια στην Αιγιάλεια όχι μόνο σε ζητήματα στήριξης του παραγωγικού δυναμικού της πόλης αλλά και με ευρύτερες πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο!  

Η ανταπόδοση προς την τοπική κοινωνία μέρους από το όφελος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αποτελεί πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αναγνώρισης της προτίμηση και αγάπη των πελατών στα προϊόντα του παραδοσιακού αρτοποιείου! 

Σε κάθε περίπτωση, με την παρουσία του δίπλα στον Τάκη Βασιλείου, ο Δημήτρης Μπομποτσιάρης δηλώνει τη διάθεσή του να αποτελέσει μέλος μιας μεγάλης ομάδας που θα δώσει τις μάχες που απαιτούνται για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας. 

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα