23.4 C
Aigio
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΠΑΣΟΚ: Φωτό από τις εκλογές στην Πάτρα | Αυξημένη η συμμετοχή, συνεχίζεται η προσέλευση

Του Αχιλλέα Ροδίτη |

Μηνύματα μαζικής συμμετοχής στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ καταγράφονται σε όλα τα εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα και η αυξημένη προσέλευση στις κάλπες παρατηρείται αντιστοίχως και στην Πάτρα.

Από νωρίς το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, το 2ο Γυμνάσιο στην Τριών Ναυάρχων που είναι ένα από τα εκλογικά κέντρα στον νομό Αχαϊας, αποτελούσε σημείο ακατάπαυστης άφιξης στελεχών του κόμματος, με τις ουρές ψηφοφόρων να φθάνουν αρκετά μέτρα έξω από τα εκλογικά τμήματα. Ίδια αυξημένη προσέλευση υπάρχει σε όλα τα εκλογικά τμήματα, όπως και στο 11ο Γυμνάσιο της πόλης.

Η πανελλαδική καταγραφή ψηφοφόρων, ως το μεσημέρι, έδειχνε ότι είχαν ψηφίσει 20.000 περισσότεροι από την αντίστοιχη ώρα της προηγούμενης εσωκομματικής διαδικασίας.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών είχαν ψηφίσει γύρω στις 9 το πρωί 13.764 μέλη και φίλοι, ενώ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το ενδιαφέρον είναι σαφώς εντονότερο- γεγονός που προεξοφλεί ότι η προσέλευση θα ξεπεράσει και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ- εφόσον συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό. Συνολικά, το 2021 είχαν ψηφίσει συνολικά στον πρώτο γύρο 270 χιλιάδες μέλη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

pasok 16
pasok 15
pasok 14
pasok 13
pasok 12
pasok 11
pasok 10
pasok 9
pasok 8
pasok 7
pasok 6
pasok 5
pasok 4
pasok 3
pasok 2
pasok 1

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα