24.6 C
Aigio
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Καλογερόπουλος: Παραμένει σε καταστολή στη ΜΕΘ στο Ρίο δήμαρχος Αιγιαλείας

Όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο που βρίσκεται διασωληνωμένος και χωρίς καμία επικοινωνία με το περιβάλλον στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ στο Ρίο. Παρά το σοβαρό εγκεφαλικό η ελπίδα δεν χάθηκε, όλα τα βασικά όργανα πλην του εγκεφάλου είναι σε σταθερή κατάσταση.
Δεν υπάρχουν πάντως και εμφανή σημάδια βελτίωσης και υποχώρησης του οιδήματος στον εγκέφαλο. Άλλωστε, πρέπει να τονιστεί, ότι το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Αιγιάλειας είχε διαγνωστεί με όγκο και επρόκειτο μάλιστα να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Το ταξίδι αναβλήθηκε και πλέον οι ελπίδες εναποτίθενται σε ένα θαύμα εκεί στο μαξιλάρι της εντατικής στο ΠΓΝΠ Πατρών…

Διπλή παράκληση αύριο
Στο θαύμα προσβλέπουν τόσο οι οικογενειά του όσο και φίλοι και συνεργάτες που είναι συνεχώς στο πλευρό του όλες αυτές τις μέρες…
Κατόπιν αιτήματος μάλιστα η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοίνωσε ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα τελεσθούν τόσο στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής όσο και στην Μονή Αγίας Τριάδος Ακράτας, ταυτόχρονα, την ίδια ώρα (6 μ.μ.) Ιερές Παρακλήσεις υπέρ ενισχύσεως του Δημάρχου Αιγιαλείας αλλά και επιστηριγμού της οικογενείας. Η Παράκληση στην Παναγία στη Ζωοδόχο Πηγή θα τελεσθεί αύριο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.
Πριν από μία εβδομάδα, την Τετάρτη 1η του μηνός στη… θέα της άδειας θέσης του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο η αμηχανία των συνεργατών του αλλά και του συνόλου των συμβούλων ήταν χαρακτηριστική. Αυτό δήλωσε και η στάση του αναπληρωτή δημάρχου Βασίλη Χριστόπουλου που, με φωνή ‘σπασμένη’, ζήτησε από το σώμα να του επιτρέψει να μην κάνει χρήση της θέσης του Δημήτρη Καλογερόπουλου στο προεδρείο και να ασκήσει τα καθήκοντα του δημάρχου από τη θέση του, στα έδρανα της πλειοψηφίας.

Η ζωή στο δήμο…
Παρά τη θλίψη, έκδηλη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου “Αλ. Μέγαρης” στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Αιγίου, οι συνεργάτες του δημάρχου θα πρέπει, ταυτόχρονα, και να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, καθώς είναι βέβαιο πως, χωρίς τον Δημήτρη Καλογερόπουλο στον δήμο, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! 

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα