24.6 C
Aigio
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΟ: Άλλη μια διάρρηξη σε σπίτι και μάλιστα αστυνομικού! Άρπαξαν χρυσαφικά…

Συνέβη προχθές το απόγευμα, στην περιοχή Πανόραμα. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ιδιοκτήτη, αστυνομικού στο επάγγελμα, της συζύγου του και του παιδιού τους. Εισέβαλαν στο σπίτι και άρπαξαν χρυσαφικά και προκάλεσαν ζημιές στον χώρο.

Η υπόθεση διερευνάται όμως χωρίς αποτέλεσμα ως ώρας. Με την απαισιοδοξία να κυριαρχεί ως προς την ελπίδα εντοπισμού των διαρρηκτών και των κλοπιμαίων. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά τις απανωτές διαρρήξεις που έχουν καταγραφεί σε σπίτια στην Αιγιάλεια, χωρίς οι αστυνομικές αρχές να έχουν εξιχνιάσει καμιά εξ αυτών.

Τον Ιούνιο 2024 είχαμε την κλοπή καλωδίων στην ΔΕΥΑΑ και την μήνυση που υπέβαλε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Π. Παναγόπουλος.

Τον ίδιο μήνα, άλλες διαρρήξεις στον Ριζόμυλο Διακοπτού κλέβοντας ρολόι αξίας και ασημικά, αλλά και στην οδό Αγ. Άννης στο Αίγιο, αρπάζοντας από σπίτι 67χρονου τιμαλφή.

Πιο πριν, τον Φλεβάρη 2024, διάρρηξη πάλι στην Ροδοδάφνη απ’ όπου οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

Τον Μάρτιο, διαρρήξεις την ίδια μέρα σε τρία εξοχικά, με τους διαρρήκτες να αρπάζουν ακόμα και είδη εξοχικής κατοικίας, λευκά είδη, μέχρι και… φουσκωτό σκάφος!!

Διάρρηξη, μες το καλοκαίρι, πάλι, στην Τέμενη, με τους διαρρήκτες να φεύγουν “γεμάτοι” με χρυσαφικά, δαχτυλίδια, ρολόγια και άλλα κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Αυτά και πολλά ακόμη περιστατικά!! Και η απορία παραμένει: Οι αστυνομικές Αρχές πράγματι ερευνούν τις υποθέσεις ή απλά διεκπεραιώνουν γραφειοκρατικά τις μηνύσεις που υποβάλλονται και τις αποστέλλουν αρμοδίως… δηλαδή στο “συρτάρι”;;

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα