23.4 C
Aigio
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Με καλή διάθεση και ψυχολογία

Ο Παναιγιάλειος μετά το πέρας και της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται σε καλή ψυχολογία και αυτό φάνηκε τόσο την Δευτέρα το βράδυ όσο και την επόμενη ημέρα στα δύο τραπέζια που πραγματοποιήθηκαν.

Αρχικά την Δευτέρα το πρωί πραγματοποιήθηκε προπόνηση- αποθεραπείας και το βράδυ η διοίκηση δείπνησε στην στην πιτσαρία «Ανεμόνη» στο Αίγιο. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας επιφύλαξε και μια έκπληξη στους εορτάζοντας Μανώλη Λιάκο και Οσκαρ Μέντες για τα γενέθλιά τους. Η μελανόλευκη ομάδα είχε προμηθευτεί δύο τούρτες με τους ποδοσφαιριστές να σβήνουν τα κεράκια τους.

Την επόμενη ημέρα Τρίτη ο Οσκαρ Μέντες είχε καλέσει όλη την οικογένεια του Παναιγιαλείου για να γιορτάσουν με μπάρμπεκιου τα γενέθλιά του.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Γαλτσίδης αλλά και ο γενικός αρχηγός Τάκης Καρφαγκούνιας ήταν αυτοί που έψησαν τα κρέατα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Την Τετάρτη (9/10) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι μελανόλευκοι έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το εκτός έδρας ματς με το Λουτράκι για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα