22.3 C
Aigio
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Λάμπης Παπαδόπουλος: Χειμαρρώδης, άλλαξε το ρου της συνέλευσης και βρέθηκε στην Αντιπροεδρία!

    

Α’ Αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου (ΟΕΕΣΠ), όπως ανακοινώθηκε και επίσημα τη Δευτέρα, θα είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγίου Λάμπης Παπαδόπουλος.  
Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης του Γιώργου Bαγενά με το οποίο κατέθεσε εκ νέου υποψηφιότητα, εξέλεξε 9 από τα 17 μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΕΣΠ.
Μετά την εξασφάλιση της απόλυτης πλειοψηφίας, ο Λάμπης (Χαράλαμπος) Παπαδόπουλους που ήταν πολύ ψηλά στην σειρά κατάταξης, αναβαθμίστηκε και από Γ’ Αντιπρόεδρος, πέρασε πλέον στη νέα θητεία ως 1ος αναπληρωτής του προέδρου ενώ ένας ακόμη Αιγιώτης, ο Σπύρος Σπυρόπουλος, διατήρησε τη θέση του Οικονομικού Επόπτη  της ΟΕΕΣΠ.
Τόσο ο πρόεδρος κ. Βαγενάς όσο και ο Αιγιώτης ταμίας (Οικ. Επόπτης) κ. Σπυρόπουλος δέχτηκαν, στη διάρκεια των τοποθετήσεων που έγιναν στη συνέλευση των 80 αντιπροσώπων της ΟΕΕΣΠ, σφοδρές επιθέσεις ιδιαίτερα για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική διαχείριση αλλά και την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας.
Σε αυτό το σημείο καίρια ήταν η παρέμβαση στο σώμα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας. 

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος υπεραμύνθηκε με σθένος κάθε σημείο του τριετούς απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης της Ομοσπονδίας με τους 44 Εμπορικούς Συλλόγου – μέλη της από την Νοτιοδυτική Ελλάδα.
‘Όλη η θητεία μας και ιδιαίτερα το 2024, ήταν μια άκρως παραγωγική περίοδος με παρουσία της ΟΕΕΣΠ σε πολλές πόλεις όπου ανέδειξε τοπικά προβλήματα και στήριξε τους τοπικούς συλλόγους, με επαφές και πιέσεις σε βουλευτές, τοπικές αρχές και Επιμελήτρια. “Δράσαμε με εξωστρέφεια, δώσαμε με τον αγώνα μας στα τοπικά όργανα την ευκαιρία για να λύσουν επιμέρους προβλήματα. Όμως, όπως και στα μαγαζιά μας, η ΟΕΕΣΠ πέρασε για μια τριετία, μια περίοδο μεγάλου αγώνα πρώτα απ όλα για την επιβίωσή της, παράλληλα με την υποχρέωση μας να επιτελέσουμε στο ακέραιο και τα συνδικαλιστικά μας καθήκοντα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.
Ήταν μια ομιλία – ψήφος εμπιστοσύνης για τα μέλη του προεδρείου, μέσα στη συνέλευση, η οποία έκανε εντύπωση. Μια ακόμη θετική παρουσία για τον δραστήριο πρόεδρο ο οποίος, όπως μαθαίνουμε, δέχεται και εισηγήσεις για μια καλή κίνηση και στα επιμελητηριακά!      

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα